Stylesheet.php - zmiany w stylach możliwe?
|Strona 1 z 1
Stylesheet.php - zmiany w stylach możliwe?
witam serdecznie,
Czy jest możliwym wyeksportować plik ze stylem sklepu, który już funkcjonuje (wraz z dokonanymi zmianami w panelu Ustawienia Graficzne - np. zmieniony został wcześniej kolor nagłówków),
tak aby nie był on zaszyfrowany? ewentualnie jak uzyskać tzn. pobrać plik ze stylami na dysk, tak aby ręcznie wykonać w nim jakieś zmiany.
Nie pamiętam jak uzyskałem, ale mam pusty plik ze stylami - tzn. plik ze stylami, które obowiązywały od instalacji sklepu na serwerze, ale nie ma w nim zmian, które dokonałem później przez panel admina.
Bardzo proszę o pomoc
Pozdrawiam
Czy jest możliwym wyeksportować plik ze stylem sklepu, który już funkcjonuje (wraz z dokonanymi zmianami w panelu Ustawienia Graficzne - np. zmieniony został wcześniej kolor nagłówków),
tak aby nie był on zaszyfrowany? ewentualnie jak uzyskać tzn. pobrać plik ze stylami na dysk, tak aby ręcznie wykonać w nim jakieś zmiany.
Nie pamiętam jak uzyskałem, ale mam pusty plik ze stylami - tzn. plik ze stylami, które obowiązywały od instalacji sklepu na serwerze, ale nie ma w nim zmian, które dokonałem później przez panel admina.
Bardzo proszę o pomoc
Pozdrawiam
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Stylesheet.php - zmiany w stylach możliwe?
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się - tutaj masz odpowiedz i instrukcje
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Redvan wielkie dzięki za linka i odpowiedź - na pewno link przyda się też innym osobom, które chcą dokonać zmian w stylach
- Autor tematu
a jak zmienić wartości dla TABLE
chciałbym wywalić całkowicie border-collapse:collapse bo trochę mi psuję wygląd pod FF
dodam, że to zmieniło się po aktualizacji 3.5
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
table {
border: 0;
font-size: 11px;
border-collapse: collapse;
font-family: tahoma, verdana, arial;
}
chciałbym wywalić całkowicie border-collapse:collapse bo trochę mi psuję wygląd pod FF
dodam, że to zmieniło się po aktualizacji 3.5
USTAWIENIA / USTAWIENIA GRAFICZNE / - kliknij opcje "Wyłącz arkusz stylów w nagłówku strony" - wtedy bedzie ci czytac style z wlasnego cssa i tam sobie dodajesz i usuwasz co chcesz
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Wielkie dzięki 
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość