Import produktów nie działa
|Strona 1 z 1
Import produktów nie działa
W końcu zaktualizowałem jeden z moich sklepów do 3.4 i przy próbie importu bazy poprzez PA nie dzieje się nic. Jak umieszczę plik z bazą w katalogu admin/tmp i każe mu pobrać z tej lokalizacji, widzę że ładuje ale później program nie pokazuje tak jak było wcześniej załądowano 100 poprawnie dodanych ... pominiętych.... tylko wraca do strony import/export.
POMOCY
POMOCY
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Import produktów nie działa
Witajcie,
Dorzucam się do tematu, import (żaden) w wersji 3.4 nie działa - nie zgłasza błędów ale nic nie importuje.
Pobierałem nowy update, nawet cofnołem się do wersji poprzedniej i nic z tego ciągle to samo.
W złaczniku efekty (objawy).
Proszę o pomoc.
Dorzucam się do tematu, import (żaden) w wersji 3.4 nie działa - nie zgłasza błędów ale nic nie importuje.
Pobierałem nowy update, nawet cofnołem się do wersji poprzedniej i nic z tego ciągle to samo.
W złaczniku efekty (objawy).
Proszę o pomoc.
- Załączniki
-
- import.jpg (23.52 KiB) Przeglądane 2086 razy
Re: Import produktów nie działa
moze struktura bazy produktow sie zmienila ? Porownajcie pliki z exportu produktow w wersji 3.4 i tych ze starszej wersji. Jak struktura sie zmienila to bedzie wiadomo.
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości