Problem skryptu java w KQS
|Strona 1 z 1
Problem skryptu java w KQS
Mam taki problem:
kupiłem gotowy skrypt dla facebooka (osoby lubiace strone) po zaisntalowaniu na stronie sklepu KQS owszem skrypt działa, wyswietla ładnie po najechaniu info ktolubi itd ale - zniknął pasek do przewijania strony w przegladarce (ten po prawej stronie), dodatkow mysz utarciła mozliwosc przewijanai strony sklepu jak i poszczegolnych produktow -javaskrypt został wklejony w sekcje HEAD itd...
mam pytanie czy ktos z kolegow mial taki problem czy objaw z działaniem SKLEPU ???
czy to wina wylacznie kqs czy skryptu ???
kupiłem gotowy skrypt dla facebooka (osoby lubiace strone) po zaisntalowaniu na stronie sklepu KQS owszem skrypt działa, wyswietla ładnie po najechaniu info ktolubi itd ale - zniknął pasek do przewijania strony w przegladarce (ten po prawej stronie), dodatkow mysz utarciła mozliwosc przewijanai strony sklepu jak i poszczegolnych produktow -javaskrypt został wklejony w sekcje HEAD itd...
mam pytanie czy ktos z kolegow mial taki problem czy objaw z działaniem SKLEPU ???
czy to wina wylacznie kqs czy skryptu ???
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Problem skryptu java w KQS
odpowiem tak .... czy przed zainstalowaniem skryptu FB wszystko działało (scroll + przewijanie)? ... jeśli tak (a na pewno tak) to masz odpowiedź co spowodowało błąd
pozdrawiam ...
pozdrawiam ...
-

- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Wiem, wiem że to skrypt ale jeszczesię łudziłem, że może coś innego
a ma kolega może taki skrypt do odstąpienia ??
- Autor tematu
może taki: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Dziekuje bardzo za pomoc, niestety problem okazał się bardziej prozaiczny, skrypt posiadał błędy, w międzyczasie sam sobie napisałem swój choć z tego co kolega zaprezentował też podpatrzyłem.
A mam pytanie z innej beczki czy mozna w KQS ie wymienic edytor na lepszy ? i czy jest sens - w sensie czy sie to nie bedzie gryzc ? myslałem o założeniu i dostosowaniu tego który jest w joomla np.... gdyż chciałem miec możliwośc dokładania materiałów np VIDEO do opisu produktów itd... np instrukcji i filmów reklamowych itd..
A mam pytanie z innej beczki czy mozna w KQS ie wymienic edytor na lepszy ? i czy jest sens - w sensie czy sie to nie bedzie gryzc ? myslałem o założeniu i dostosowaniu tego który jest w joomla np.... gdyż chciałem miec możliwośc dokładania materiałów np VIDEO do opisu produktów itd... np instrukcji i filmów reklamowych itd..
- Autor tematu
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości