Problem skryptu java w KQS

Wszystko na temat konfiguracji sklepu internetowego opartego o skrypt KQS.store

Problem skryptu java w KQS

przez zezes » 2011 lis 01, Wt 00:37

Mam taki problem:

kupiłem gotowy skrypt dla facebooka (osoby lubiace strone) po zaisntalowaniu na stronie sklepu KQS owszem skrypt działa, wyswietla ładnie po najechaniu info ktolubi itd ale - zniknął pasek do przewijania strony w przegladarce (ten po prawej stronie), dodatkow mysz utarciła mozliwosc przewijanai strony sklepu jak i poszczegolnych produktow -javaskrypt został wklejony w sekcje HEAD itd...

mam pytanie czy ktos z kolegow mial taki problem czy objaw z działaniem SKLEPU ???
czy to wina wylacznie kqs czy skryptu ???

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Problem skryptu java w KQS

przez areczek » 2011 lis 01, Wt 09:16

odpowiem tak .... czy przed zainstalowaniem skryptu FB wszystko działało (scroll + przewijanie)? ... jeśli tak (a na pewno tak) to masz odpowiedź co spowodowało błąd ;)
pozdrawiam ... :geek:

Otrzymał podziękowań: 10 razy

przez zezes » 2011 lis 01, Wt 18:57

Wiem, wiem że to skrypt ale jeszczesię łudziłem, że może coś innego ;) a ma kolega może taki skrypt do odstąpienia ??

Autor tematu

przez lucastes » 2011 lis 01, Wt 21:14

może taki: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się

przez zezes » 2011 lis 04, Pt 12:26

Dziekuje bardzo za pomoc, niestety problem okazał się bardziej prozaiczny, skrypt posiadał błędy, w międzyczasie sam sobie napisałem swój choć z tego co kolega zaprezentował też podpatrzyłem.

A mam pytanie z innej beczki czy mozna w KQS ie wymienic edytor na lepszy ? i czy jest sens - w sensie czy sie to nie bedzie gryzc ? myslałem o założeniu i dostosowaniu tego który jest w joomla np.... gdyż chciałem miec możliwośc dokładania materiałów np VIDEO do opisu produktów itd... np instrukcji i filmów reklamowych itd..

Autor tematu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości