forum przy sklepie, ma sens?
|Strona 1 z 1
forum przy sklepie, ma sens?
witam
czy ma sens zalozenie forum tematycznego dla klientow i nie tylko, dla internautow a w przyszlosci potencjalnych klientow, byc moze forum pomoglo by swoimi linkami przy pozycjonowaniu sklepu, obecnie moj sklep ma bardzo malo odslon, moze to by przyciagnelo uzytkownikow? czy ktos z Was ma w tym jakies doswiadczenie na przykladzie swojego sklepU?
czy ma sens zalozenie forum tematycznego dla klientow i nie tylko, dla internautow a w przyszlosci potencjalnych klientow, byc moze forum pomoglo by swoimi linkami przy pozycjonowaniu sklepu, obecnie moj sklep ma bardzo malo odslon, moze to by przyciagnelo uzytkownikow? czy ktos z Was ma w tym jakies doswiadczenie na przykladzie swojego sklepU?
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: forum przy sklepie, ma sens?
Podaj adres TEGO forum.
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
forum jeszcze nie zalozylem, mam kilka pomyslow dopiero...
- Autor tematu
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Witam,
Stosunek pracy do uzyskanych efektów nie będzie zbyt dobry.Kiedyś to przerabiałem.
Moim zdaniem nie warto. Dużo szybszym i efektywniejszym będzie założenie bloga tematycznego. A Ty masz o czym pisać
Korzyści bezpośrednie z bloga:
- dodatkowe pozycjonowanie sklepu
- dodatkowi klienci pozyskani za pośrednictwem bloga (można uzyskać tzw. długi ogon).
Przykłady takiego rozwiązania:
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Pozdrawiam,
Mariusz
Stosunek pracy do uzyskanych efektów nie będzie zbyt dobry.Kiedyś to przerabiałem.
Moim zdaniem nie warto. Dużo szybszym i efektywniejszym będzie założenie bloga tematycznego. A Ty masz o czym pisać
Korzyści bezpośrednie z bloga:
- dodatkowe pozycjonowanie sklepu
- dodatkowi klienci pozyskani za pośrednictwem bloga (można uzyskać tzw. długi ogon).
Przykłady takiego rozwiązania:
Pozdrawiam,
Mariusz
mały offtop 
zupa z dyni hahaha
wymiekłem 
zupa z dyni hahaha
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość