3.4 Katalog produktów
|Strona 1 z 1
3.4 Katalog produktów
Po edycji szablonu, nawet nie tyle edycji co w ogołe próba zapisania nieruszonego szablonu powoduje wyświetlenie błędu:
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Wystąpił błąd, z powodu braku danych szablon nie został nadpisany.
Powrót
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: 3.4 Katalog produktów
Miałem dokładnie to samo.
Kupiłem sklep na płycie 16/05/2011. Jednak że miałem już przyjemność "bawienia się" tym sklepem to otrzymuję newsletter i info o nowych wersjach, aktualizacjach z możliwością pobrania plików.
Więc pobrałem ta nową wersję z serwera kqs, zainstalowałem i działało, więc podmieniłem katalog "admin" w tej wersji z płyty i hula.
Pozdro
Kupiłem sklep na płycie 16/05/2011. Jednak że miałem już przyjemność "bawienia się" tym sklepem to otrzymuję newsletter i info o nowych wersjach, aktualizacjach z możliwością pobrania plików.
Więc pobrałem ta nową wersję z serwera kqs, zainstalowałem i działało, więc podmieniłem katalog "admin" w tej wersji z płyty i hula.
Pozdro
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
nbss napisał(a):Miałem dokładnie to samo.
Pozdro
dziwi mnie fakt, ze na plyte nagrywane są wersje z drobnymi błędami, nawet po wyjsciu poprawek. Przeciez nie było chyba update KQS w ktorej nie trzeba by było czegos poprawiac - no chyba że ja tego nie pamietam. Z mojego punktu widzenia wygląda to tak :
-kliend dostaje plyte [ a co się stanie, gdy to będzie kliendka?
-instaluje sklep, pojawiaja sie bledy
-klient juz ma podniesione ciśnienie, bo przeciez wszystko miało działac a są błędy ( i tutaj przypominaja mi sie czasy typowego oscommerce, gdzie przy próbie jakiejś zmiany wywalalo bledy )
-kontakt z KQS ( tutaj albo dostanie odpowiedz albo nie ) - druga opcja nie wiem czy dalej stosowana
Więc moim zdaniem, po co nagrywać nowe wersje z bledami na plyte i wysylac do klientów, przeciez wysyłając im na plycie dobra instalkę omija sie czas poświęcony na udzielanie odpowiedzi klientowi i wysylanie mu update sklepu, tym samym nie stresuje sie klienta który kupując oprogramowanie nawet nie mysli o błedach.
Ostatnio edytowano 2011 maja 24, Wt 18:16 przez pbas, łącznie edytowano 1 raz
Powód: żarcik...
Powód: żarcik...
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
No i u mnie ten sam problem w katalogu produktów przy próbie zapisania.
Mówisz że to problem z katalogiem admin?
Mówisz że to problem z katalogiem admin?
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
U mnie w kazdej wersji 3.4 nie bylo zadnych problemów, proponuje jeszcze raz pobrac aktualizacje bo autor napewno wprowadza poprawki ale juz nie informuje o nich.
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości