Wersja 1.27 - dostałem CD :)
Wersja 1.27 - dostałem CD :)
Zamówiłem kolejną licencję na sklep - wczoraj dostałem przesyłkę. KQS wyprodukował nowe płytki i opakowania - wygląda to profesjonalnie. Szkoda, że na płytce jest tylko wersja instalacyjna i nie ma upgrade'u. Nie wiem czy to jest wersja aktualniejsza od tych, które dostaliście mailem (ja nie dostałem) - sprawdzę dzisiaj wieczorem i jakby co, to napiszę uwagi.
-

- Moderator Witryny
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Re: Wersja 1.27 - dostałem CD :)
pstryknij fotke:)
ja tez nie dostalem linka do upgrade 1.27
wywalilem z nazwy poprzedniego beta ale nie podzialalo 
ja tez nie dostalem linka do upgrade 1.27
-
firmaAdamet
pbas napisał(a):Zamówiłem kolejną licencję na sklep - wczoraj dostałem przesyłkę. KQS wyprodukował nowe płytki i opakowania - wygląda to profesjonalnie. Szkoda, że na płytce jest tylko wersja instalacyjna i nie ma upgrade'u. Nie wiem czy to jest wersja aktualniejsza od tych, które dostaliście mailem (ja nie dostałem) - sprawdzę dzisiaj wieczorem i jakby co, to napiszę uwagi.
na płytce powinieneś mieć jakiegoś txt lub pdf z opisami wersji jeżeli będziesz miał miał opis 1.27 znaczy ze masz najnowszą (chyba tak najprościej sprawdzić)
albo jak w PA nie będziesz miał tła 1.27 to znaczy że masz 1.26
Znaczy się, to jest 1.27
Tylko krążyło tutaj po forum tyle informacji na temat wersji 1.27, że nie wiem czy to jest wersja super-finalna bez błędów o których wspominaliście
Dzisiaj ją zainstaluję i zobaczę, czy wszystko działa. Będę się dzielił wrażeniami 
-

- Moderator Witryny
- Autor tematu
Gdybyście czytali oficjalne forum to każdy by pobrał dziś update ponownie.
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
marpit napisał(a):Gdybyście czytali oficjalne forum to każdy by pobrał dziś update ponownie.
Ale skąd ? Przeglądnąłem oficjalne forum i nie widzę nigdzie linków ... Aby uprzedzić pytanie, nie dostałem na CD wersji upgrade i nie dostałem również maila z linkami ...
-

- Moderator Witryny
- Autor tematu
ja mam wciaz nadzieje ze skoro ciegle trzeba pobierac nowe poprawione wersje to jak juz wszsytko poprawia to dostane maila z wersja 1.27 
-
firmaAdamet
U mnie niestety nadal cisz co do upgrade'u? Szczerze wątpię abym się kiedykolwiek doczekał...
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości