Dodatkowy kod html wyswietlany z komunikatem potwierdzajacym

Dział w którym możemy proponować zmiany w programie KQS.store.

Zgłoszenie propozycji zmiany w programie, nie jest jednoznaczne, z przyjęciem jej do realizacji przez producenta oprogramowania. Autor programu w miarę swoich możliwości, będzie zapoznawał się ze zgłaszanymi sugestiami zmian. Zmiany proponowane w tym dziale, w miarę możliwości będą realizowane przez autora programu.

Dodatkowy kod html wyswietlany z komunikatem potwierdzajacym

przez seopol » 2011 mar 26, So 14:21

Dodatkowy komunikat (lub kod html) wyświetlany klientowi z komunikatem potwierdzającym złożenie zamówienia
Można przykładowo wpisać kod z konwersji google. Tekstowa wiadomość powinna być zawarta między dwoma znacznikami <BR>.
{numer_zamowienia}, {wartosc_zamowienia_netto}, {wartosc_zamowienia_netto_kropka}, {wartosc_zamowienia}, {wartosc_zamowienia_kropka}, {wartosc_zamowienia_z_przesylka}, {wartosc_zamowienia_z_przesylka_kropka}, {waluta}, {email_klienta}

Brakuje mi tutaj kilka flag. Co sie da to sledze w google analitycs ale mozna wiecej np.

W chwili obecnej sledze tylko numer zamowienia i wartosc zamowienia a mozna wiecej np.
podatek
koszt wysyłki
miasto zamowienia
kraj zamowienia
nazwa produktu
cena produktu
ilosc produktow
cena produktu

i takich flag mi brakuje

Co dzieki temu mozna przeanalizwoac? Np. to jaki produkt najczesciej kupuja, z jakiego karju, z jakiego miasta i wiele wiele innych wnioskow ktore z pewnoscia pomoga w analizowaniu naszego biznesu.

Czy ktos z Was uzywa e-commerce w Google Analitycs?

Przy okazji zapraszam wszystkich na Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się na co nieco mojej darmowej wiedzy nt zarabiania na allegro i w sklepie internetowym

pozdrawiam,
Sylwek

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość