Dodatkowe informacje w kategoriach
|Strona 1 z 1
Dodatkowe informacje w kategoriach
Proponuje dodanie modułu który będzie można dodać do każdej kategorii z dodatkowymi ogólnymi informacjami o produktach wystawionych w danej kategorii np: dane firmy, producenta, historia, instrukcje, uwagi, gwarancje itd dodatkowy moduł byłby widoczny przed pierwszym produktem na liście kategorii
Ostatnio edytowano 2011 sty 29, So 14:32 przez pbas, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Przeniosłem tu, gdzie jego miejsce...
Powód: Przeniosłem tu, gdzie jego miejsce...
Re: Dodatkowe informacje w kategoriach
A wizytówka nie może temu posłużyć?
- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
marpit napisał(a):A wizytówka nie może temu posłużyć?
Dokładnie - temu to służy.
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
proszę o rozwinięcie tematu dotyczącego wizytówki ???
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Widać opis ponad listą produktów. Wprowadzasz go w edycji kategorii - pole "wstęp"
Widać opis ponad listą produktów. Wprowadzasz go w edycji kategorii - pole "wstęp"
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
możesz w wizytówce zrobić sobie graficzny podział kategorii, banery reklamowe dla danej kategorii ... ogólnie co tam sobie wymyślisz - można przedrukować np kolory majtasów dostepnych w kategorii - podwiązujesz sobie te kolory do wszysukiwarki i klient ma przeleciane po kolorach ... chyba że sobie chce oglądać wszystko z kategorii to ma wtedy liste podstron do przeklikania.
Fajne by było gdyby dało się zrobić dwa pola, np wizytówka kategorii (dostępna na wszystkich podstronach danej kategorii) oraz oddzielne pole "pierwsza strona kategorii" (dostepne tylko dla pierwszej strony, po wybraniu drugiej podstrony danej kategorii już tego pola nie ma). Według mnie było by to ekstremalnie korzystne dla optymalizacji kategorii sklepu (SEO) oraz działań reklamowych wewnątrz sklepu.
Fajne by było gdyby dało się zrobić dwa pola, np wizytówka kategorii (dostępna na wszystkich podstronach danej kategorii) oraz oddzielne pole "pierwsza strona kategorii" (dostepne tylko dla pierwszej strony, po wybraniu drugiej podstrony danej kategorii już tego pola nie ma). Według mnie było by to ekstremalnie korzystne dla optymalizacji kategorii sklepu (SEO) oraz działań reklamowych wewnątrz sklepu.
-

- Otrzymał podziękowań: 10 razy
pbas napisał(a):http://woda.com.pl/index.php?k231,wklady-do-filtrow
Dzięki nie wiedziałem tzn nie sprawdzałem że można wykorzystać "wstęp" w taki sposób
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości