Logo producenta zamiast nazwy
|Strona 1 z 1
Logo producenta zamiast nazwy
Jeszcze taki pomysł chodził mi po głowie.
W kategoriach, na samej górze wyświetlają mi się nazwy producentów z danej kategorii. Gdyby dało się tak zrobić, żeby zamiast nazwy, wyświetlało się zdefiniowane wcześniej logo producenta, byłoby super
W kategoriach, na samej górze wyświetlają mi się nazwy producentów z danej kategorii. Gdyby dało się tak zrobić, żeby zamiast nazwy, wyświetlało się zdefiniowane wcześniej logo producenta, byłoby super
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Logo producenta zamiast nazwy
pomysł dobry ( chodzi glownie zeby rozdzielic slowo {PRODUCENCI} na zwykly odnosnik jak przy produkcie - wtedy ebdzie mozna podpiac na zasadzie {PRODUCENT}.jpg gdzie wczesniej zdefiniuje sie miniaturki o nazwach producanta
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
tak, to było by jakimś rozwiązaniem, choć pewnie komplikowało by się przy dodaniu innych wersji językowych, choć mogę się mylić w tej kwestii
- Autor tematu
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
mich napisał(a):tak, to było by jakimś rozwiązaniem, choć pewnie komplikowało by się przy dodaniu innych wersji językowych, choć mogę się mylić w tej kwestii
logo producenta jest jedno ( nazwa tez ) - no chyba ze w innych krajach mają inne znaki
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości