Wersja 1.33
Re: Wersja 1.33
zdzicho napisał(a):Taki sam przycisk bardzo by się przydał dla zmiany z 0% na 5%.
mi bardziej by się przydał przycisk do zmiany z 3% na 5% bo większość produktów mam w tej stawce.
AurorA napisał(a):
mi bardziej by się przydał przycisk do zmiany z 3% na 5% bo większość produktów mam w tej stawce.
Czyli najlepszy byłby przycisk z elementami wyboru (np.: wielkość stawki dotychczasowej-> nowa stawka ; dla określonych grup towarów (wg. producenta, dostawcy, kategorii, itd.).
Znając polskie realia taka opcja wbudowana na stałe, może niestety być przydatna nie tylko na początku 2011
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
centus85 napisał(a):witam,
Gdzie można pobrać aktualizację?
Przychodzi na maila podanego przy zakupie.
M
Czy mi się wydaje czy dalej jest rabat w % a nie w kwocie ? Może być przecież pole wyboru do % lub do kwotowego.
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
pbas napisał(a):ArtDeco napisał(a):1. "aktualności, oddzielna strona dla każdej wiadomości" po instalacji wszystkie są na jednej stronie.
Nie działa
Myślałem że dotyczy to może nowych aktualności ale dla nich też nie działa
dodane masowe usuwanie z działu 'poczta wychodząca'
ja dostaje komunikat brak uprawnień a w PA mam zaznaczone wszystkie możliwe opcje
Czyli najlepszy byłby przycisk z elementami wyboru (np.: wielkość stawki dotychczasowej-> nowa stawka ; dla określonych grup towarów (wg. producenta, dostawcy, kategorii, itd.).
tak jak jest jest super tylko mogło by to objąć wszystkie stawki
Ostatnio edytowano 2010 gru 30, Cz 01:17 przez pbas, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Usunięty cudzysłów psujący formatowanie
Powód: Usunięty cudzysłów psujący formatowanie
AurorA napisał(a):a dostaje komunikat brak uprawnień a w PA mam zaznaczone wszystkie możliwe opcjeCzyli najlepszy byłby przycisk z elementami wyboru (np.: wielkość stawki dotychczasowej-> nowa stawka ; dla określonych grup towarów (wg. producenta, dostawcy, kategorii, itd.).
tak jak jest jest super tylko mogło by to objąć wszystkie stawki
Dokładnie, po co rozbijać to na kilka guziczków. Powinien być jeden zaktualizuj stawki.
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
czym sie rozni rabat od ceny od rabatu od wartosci ?
seopol napisał(a):czym sie rozni rabat od ceny od rabatu od wartosci ?
rabat - na cala kwote
to drugie - po przekroczeniu np. 500 zł ( i od tej kwoty jest liczony rabat ). Czyli ejsli cos kosztuje 700 zł, to rabat liczony jest z roznicy czyli tylko z 200 zł.
Ale nie wiem gdzie to znalazles dlatego pisze w ciemno
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość