Wyświetlanie zdjęć
Re: Wyświetlanie zdjęć
nie wiem po co chcesz wstawić taki skrypt. dla mnie najbardziej beznadziejny sposób wyświetlania zdjeć. generalnie zdjęcie musi być prezentowane całe a nie fragment.
Chciałem ,żeby wyświetlanie obrazka było jak na tej stronie Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się ponieważ irytuje czasami klientów to ,żeby wyświetlić większe zdjęcie należy wejść na stronę produktu a później kliknąć miniaturkę.
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Spokojnie można to podpiąć pod kqs -
najedź na zdjęcie zegarka Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
najedź na zdjęcie zegarka Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Wszystko jest tutaj Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Podpięcie pod kqs zajęło 5-10 minut
Podpięcie pod kqs zajęło 5-10 minut
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
tofif napisał(a):http://kinghoffshop.pl/nowy/index.php?p1,maszynka-do-krojenia-ziemniakow-kh-3107
Fatalnie to funkcjonuje na FF
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
tofif napisał(a):http://kinghoffshop.pl/nowy/index.php?p1,maszynka-do-krojenia-ziemniakow-kh-3107
Pod SeaMonkey jest OK, Safari również w porządku, niestety IE nie radzi sobie z tym skryptem...
taa do dupy nie instaluje tego tylko patrzylem czy sie da
Do kilku zdjęć to bez problemu można podpiąć bo wystarczy w skrypt wstawić linki zdjęć ale czy do wszystkich zdjęć jest to możliwe.Jeżeli tak to w jaki sposób to zrobić?
- Autor tematu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość