Wyświetlanie zdjęć
Wyświetlanie zdjęć
Witam
Chciałbym zrobić powiększanie zdjęć po najechaniu kursora myszki.Ogólnie skrypty są w sieci natomiast mam problem z osadzeniem.Proszę o pomoc.
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Chciałbym zrobić powiększanie zdjęć po najechaniu kursora myszki.Ogólnie skrypty są w sieci natomiast mam problem z osadzeniem.Proszę o pomoc.
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Wyświetlanie zdjęć
podaj jakis przyklad
tofif napisał(a):podaj jakis przyklad
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się przykład
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Chodzi mi o to,żeby klient który podczas przeglądania zdjęć nie musiał tak jak w tej chwili klikać w miniaturkę,żeby ją powiększyć.Wolałbym żeby po najechaniu na zdjęcie powiększało je automatycznie.Są skrypty ale nie wiem jak je osadzić w sklepowym kodzie.Bo problem polega na tym,że w danym skrypcie podaje się ścieżkę dostępu do zdjęć.
- Autor tematu
tofif napisał(a):podaj jakis przyklad
Pewnie chodzi o coś takiego: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Dokładnie o taki lub Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
- Autor tematu
niedlugo w nowym takie cos wstawiam
Dobre zabezpieczenie przed kradzieżą, jak uda ci się wstawić do kqs, opisz jak to zrobić. Może się komuś przydać.
Działa to tak Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się jest to oczywiście strona poglądowa.Przede wszystkim to podałem pierwszy napotkany skrypt z sieci bo jest tego sporo i dostępne są za free nawet dla zastosowań komercyjnych.Natomiast problem z osadzeniem w sklepie KQS.Niech ktoś mi wytłumaczy czy jest to problem związany z zakodowaniem sklepu KQS ?
- Autor tematu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości