ALT - TITLE zdublowane
|Strona 1 z 1
ALT - TITLE zdublowane
Z tego co ostatnio usłyszałem od zawodowego pozycjonera, roboty google bardziej pod uwagę biorą "alt", "title" raczej nie ma większego znaczenia. Ale głównym, rażącym i nielubianym przez googla błędem jest dublowanie opisów. Najlepiej gdy jeden jest dopełnieniem drugiego.
W tej chwili jest tak iż w katalogu obrazek ma "alt", "title" i nazwę produktu dokładnie tą samą,
qczy to nie lekka przesada ?
Na stronie produktu zaś "alt" to "Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości", niech mi ktoś wytłumaczy po co to i komu ? Gdyby "title" miało taki opis to ok, ale "alt"...
Propozycja taka:
W edycji produktu dodać 2 pola : "ALT" i "TITLE" do jednej galerii lub do zdjęcia głównego.
W tej chwili jest tak iż w katalogu obrazek ma "alt", "title" i nazwę produktu dokładnie tą samą,
qczy to nie lekka przesada ?
Na stronie produktu zaś "alt" to "Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości", niech mi ktoś wytłumaczy po co to i komu ? Gdyby "title" miało taki opis to ok, ale "alt"...
Propozycja taka:
W edycji produktu dodać 2 pola : "ALT" i "TITLE" do jednej galerii lub do zdjęcia głównego.
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości