Atrybuty i zbiorczy koszyk
|Strona 1 z 1
Atrybuty i zbiorczy koszyk
Witajcie,
mam pytanie odnośnie konfiguracji wyświetlania atrybutów.
Są wprowadzone zmiany w wersji 1.32 w tej sprawie, ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać, chodzi o "zbiorczy koszyk".
Zależy mi na tym żeby klient na jednej stronie (produktu), mógł jednorazowo kupić ten produkt w wielu rozmiarach lub kolorach.
Czyli żeby wyświetlało się to tak: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Można dodawać farby w pożądanych kolorach a potem, zbiorczo wrzucić do koszyka.
Jak to zrobić w KQS?
Proszę o pomoc, bo obecnie w sklepie mam wybór atrybutów z paska - i mi "miłe" klientki ciosają kołki na głowie.
Pozdrawiam,
matteoo
mam pytanie odnośnie konfiguracji wyświetlania atrybutów.
Są wprowadzone zmiany w wersji 1.32 w tej sprawie, ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać, chodzi o "zbiorczy koszyk".
Zależy mi na tym żeby klient na jednej stronie (produktu), mógł jednorazowo kupić ten produkt w wielu rozmiarach lub kolorach.
Czyli żeby wyświetlało się to tak: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Można dodawać farby w pożądanych kolorach a potem, zbiorczo wrzucić do koszyka.
Jak to zrobić w KQS?
Proszę o pomoc, bo obecnie w sklepie mam wybór atrybutów z paska - i mi "miłe" klientki ciosają kołki na głowie.
Pozdrawiam,
matteoo
Re: Atrybuty i zbiorczy koszyk
kazdy kolor jako osobny produkt a wtedy w trybach 1,2,3,4 dodajesz jesli potrzeba pole {ATRYBUTY} i pole {INPUT_ILOSC} przy koszyku
oraz pozniej w
- Katalog produktow
- Wyszukiwarka
- Promocje
- Nowosci
dodajesz w kod :
przycisk dodawania zbiorczego
i tyle
oraz pozniej w
- Katalog produktow
- Wyszukiwarka
- Promocje
- Nowosci
dodajesz w kod :
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
<input type="button" value="Dodaj wybrane produkty do koszyka" onclick="listaZakupow.submit();">
przycisk dodawania zbiorczego
i tyle
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Re: Atrybuty i zbiorczy koszyk
Dzięki wielkie, zawalczę może się uda... jak nie to wróce z podkulonym ogonem.
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości