Sprawdź koszt dostawy...
|Strona 1 z 1
Sprawdź koszt dostawy...
witam
widzialem w sklepie opartym na kqs, taka opcje 'sprawdz koszt dostawy' jest to dostepne na stronie produktu i po kliknieciu wyswietlaja sie koszty i rodzaje wysylek i platnosci, gdzie to mozna wlaczyc?
widzialem w sklepie opartym na kqs, taka opcje 'sprawdz koszt dostawy' jest to dostepne na stronie produktu i po kliknieciu wyswietlaja sie koszty i rodzaje wysylek i platnosci, gdzie to mozna wlaczyc?
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Sprawdź koszt dostawy...
Hi,
Według mnie to co widziałeś to nic innego jak podstrona "dodatkowy dział" z informacjami jako link.
Najlepiej podeślij link do sklepu, w którym to widziałeś.
pozdro
Według mnie to co widziałeś to nic innego jak podstrona "dodatkowy dział" z informacjami jako link.
Najlepiej podeślij link do sklepu, w którym to widziałeś.
pozdro
-

- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Też stawiam na dodatkową stronę z kosztami wysyłki, ewentualnie można zrobić tak jak jest u mnie koszt wysyłki od xxx w opisie produktu.
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Tak jak koledzy piszą np
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
<b><A href="i12,wysylki-zwroty.html"><span class="pogrubienie"><font color="#008000"><span class="pogrubienie">Wysyłka od {NAJNIZSZY_KOSZT_PRZESYLKI} {WALUTA}</span> Co to znaczy?</font></span></a></B>
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości