Integracja z zewnętrznymi programami

Dział w którym możemy proponować zmiany w programie KQS.store.

Zgłoszenie propozycji zmiany w programie, nie jest jednoznaczne, z przyjęciem jej do realizacji przez producenta oprogramowania. Autor programu w miarę swoich możliwości, będzie zapoznawał się ze zgłaszanymi sugestiami zmian. Zmiany proponowane w tym dziale, w miarę możliwości będą realizowane przez autora programu.

Re: Integracja z zewnętrznymi programami

przez Major » 2010 kwi 19, Pn 21:50

też jestem zainteresowany ta integracja ponieważ mam zamiar kupic Subiekta bo narazie mam wersje 45 dniowa i jako tako spobie w nim radze

Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

przez wnoga » 2010 sie 11, Śr 14:33

tofit,
może pomożesz i zapośredniczysz..... potrzebuję zintegrować FPP z Kqs-em.
odpłatnie oczywiście.... :)

przez tofif » 2010 sie 11, Śr 15:21

Nie mam czasu sie w to bawić, proponuje aby ktoś ogarniety z Was zadzwonił do adminów subiekta i powołał się na moje rozmowy ( jest tam taki jedem admin, nie pamietam nazwiska ani nic ) . Trzeba poprostu im przypomnieć, że kiedys, ktorys z nich robil dla kolegi skrypt integracyjny do KQS-a itp itd i sie dogadac. Mi sie nie chce na tym zarabiac i tego ciągnać :)

Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy

przez volph19 » 2010 sie 31, Wt 08:51

Mam Subiekta GT, s2s, i Excel2GT od Pana z Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się. Muszę powiedzieć, że dużo spraw to rozwiązuje, a jeżeli chodzi o Subiekta GT to przeważnie do integracji ze sklepem internetowym wymagana jest Sfera do Subiekta czyli 1 600 brutto dodatkowo. Emo robi to bez sfery.

Poprzednia strona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości