KQS - błąd raportowania platnosci.pl
Re: KQS - błąd raportowania platnosci.pl
moglbys podac szczegoly? w ktorym polu w panelu administracyjym wrzuciles kod i jak on dokladnie u Ciebie wyglada
thx
thx
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
ja dalem to w PA-> konfiguracja -> Pozycjonowanie, czyli znaczniki META
qbeczek napisał(a):
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
ja dalem to w PA-> konfiguracja -> Pozycjonowanie, czyli znaczniki META
możesz to skasować i będzie tak samo - ten meta tag jest dodawany automatycznie i tego nie zmienisz
chodzi mi o sklep kqs a nie platnosci.pl
oczywiście
SŁUCHAJCIE SUKCES!!!
W KOŃCU RAPORTOWANIE DZIAŁ
1. SPRAWA TRZEBA ZROBIĆ AKTUALIZACJE DO 1.31 JESLI ROBILISCIE PRZED KWIETNIEM TO NAJLEPIUEJ JESZCZE RAZ
2. SPRAWA (TO AKURAT U MNIE BYLO PRZYCZYNA- GLUPI BŁĄD) SPRAWDZIC TRZEBA PRAWIDLOWOSC WPISANIA KLUCZY W USTAWIENIACH PLATNOSCI W PANELU ADMINISTRACYJNYM KQS , U MNIE LUCZ BYL PRAWIDLOWY TYLE ZE... MIALEM PRZED KULCZEM JEDEN ZNAK SPACJI CZYLI KLUCZ BYL NIEPRAWIDLOWY, PORAWILEM I WSZYSTKO DZIALA OK
POZDRAWIAM
1. SPRAWA TRZEBA ZROBIĆ AKTUALIZACJE DO 1.31 JESLI ROBILISCIE PRZED KWIETNIEM TO NAJLEPIUEJ JESZCZE RAZ
2. SPRAWA (TO AKURAT U MNIE BYLO PRZYCZYNA- GLUPI BŁĄD) SPRAWDZIC TRZEBA PRAWIDLOWOSC WPISANIA KLUCZY W USTAWIENIACH PLATNOSCI W PANELU ADMINISTRACYJNYM KQS , U MNIE LUCZ BYL PRAWIDLOWY TYLE ZE... MIALEM PRZED KULCZEM JEDEN ZNAK SPACJI CZYLI KLUCZ BYL NIEPRAWIDLOWY, PORAWILEM I WSZYSTKO DZIALA OK
POZDRAWIAM
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
lupad napisał(a):SŁUCHAJCIE SUKCES!!!
POZDRAWIAM
Lupad , wielkie dzięki u mnie też sukces
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości