Angielski i waulta w .htaccess POMOCY!!!
|Strona 1 z 1
Angielski i waulta w .htaccess POMOCY!!!
W poradach webmasterskich bylo, ze mozna "wymusic" start sklepu w jezyku angielskim poprzez dopisanie do pliku .htaccess linijki:
DirectoryIndex index.php?jezyk=English
Metoda ta u mnie nie dziala.
Nie dziala takze bezposrednie wywolanie z paska adresu pliku ze zmienna jezyka lub waluty, np:
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Czy ktos wie, jak sprawic, zeby sklep startowal po angielsku oraz z waluta wyrazona w EUR?
Bardzo zalezy mi na pomocy. Gdyby pliki nie byly zaszyfrowane poradzilbym sobie, ale tutaj nalezy uciekac sie to jakis "sztuczek".
Prosze o pomoc!
DirectoryIndex index.php?jezyk=English
Metoda ta u mnie nie dziala.
Nie dziala takze bezposrednie wywolanie z paska adresu pliku ze zmienna jezyka lub waluty, np:
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Czy ktos wie, jak sprawic, zeby sklep startowal po angielsku oraz z waluta wyrazona w EUR?
Bardzo zalezy mi na pomocy. Gdyby pliki nie byly zaszyfrowane poradzilbym sobie, ale tutaj nalezy uciekac sie to jakis "sztuczek".
Prosze o pomoc!
Re: Angielski i waulta w .htaccess POMOCY!!!
odkopuje temat bo wlasnie dzis przypadkiem chcialem ustawic walute na inna ( zeby domyslna byla w EURO ), no i dodalem sobie wlaute, w produkcie zmienilem by domyslna byla inna niz PLN i....no wlasnie...i nic...kwota sie zmienia, ale "zł" dalej tam widac .
Czy u Was tez tak jest ? Kto kozysta z walut ? Niech ktos sprawdzi u siebie
Czy u Was tez tak jest ? Kto kozysta z walut ? Niech ktos sprawdzi u siebie
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość