JAK WŁAĆZYĆ POWIĄZANIA PRODUKTÓW
|Strona 1 z 1
JAK WŁAĆZYĆ POWIĄZANIA PRODUKTÓW
Próbuje w ostatnim czasie powiązać podobne produkty, jednak ta funkcja nie działa. W ustawieniach produktu wstawiam produkty powiazane, jednak kiedy wyświetlam je na stronie nie ma żadnych odnośników do powiązanych produktów (nie widać też w żaden sposób produktów które ustawiałem).
Działa to w końcu czy nie, bo na moje 12 meili admin.kqs
nie odpowiada 
Działa to w końcu czy nie, bo na moje 12 meili admin.kqs
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: JAK WŁAĆZYĆ POWIĄZANIA PRODUKTÓW
Sprawdź, czy w PA -> Szablon graficzny -> Strona produktu masz wstawione {PRODUKTY_POKREWNE}
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Nie bardzo rozumiem co ma znaczyć " Strona produktu masz wstawione {PRODUKTY_POKREWNE}"
mam taki zapis ale co z tego...nie samemu nie zmieniałem a dalej nie działa
mam taki zapis ale co z tego...nie samemu nie zmieniałem a dalej nie działa
- Autor tematu
A masz uzupełnione szablony dla produktu powiązanego? (Strona Produktu - Produkty Pokrewne itd)
-

- Moderator Witryny
Słuchaj...nie jestem az takim specjalista... nic nei rozumiem z twoich postów...
co mam miec uzupełnione, jakie szablony dla produktu powiązanego? (Strona Produktu - Produkty Pokrewne itd)
Możesz jasniej? Co tam ma byc zapisane....?
co mam miec uzupełnione, jakie szablony dla produktu powiązanego? (Strona Produktu - Produkty Pokrewne itd)
Możesz jasniej? Co tam ma byc zapisane....?
- Autor tematu
Wejdź sobie do PA sklepu demo na serwerze KQSa i zobacz jaka jest domyślna treść dla tych szablonów które wymieniłem - porównaj te treści z tymi, które są w Twoim sklepie.
-

- Moderator Witryny
uddało sie... po 10 przeczytaniu ze szklaneczka mohito twoich postów doszedlem o co w tym chodzi...
Faktycznie jest to proste. Tylko dziwe sie dlaczego domyśle nie jest wstawiony {PRODUKTY_POKREWNE}. Wystarczy wstawic go w tersci html i wtedy dopiero pojawia sie na stronie... Dzieki ci znawo fitrów i wody
.
Faktycznie jest to proste. Tylko dziwe sie dlaczego domyśle nie jest wstawiony {PRODUKTY_POKREWNE}. Wystarczy wstawic go w tersci html i wtedy dopiero pojawia sie na stronie... Dzieki ci znawo fitrów i wody
- Autor tematu
formika napisał(a):Tylko dziwe sie dlaczego domyśle nie jest wstawiony {PRODUKTY_POKREWNE}.
To normalne - elementy {} które pojawiają się w kolejnych wersjach programu nie są dopisywane do szablonów z zasady - nigdy nie wiadomo jakie admin sklepu zrobił zmiany w szablonach - automatyczne wpisanie takich znaczników rozwaliłoby wygląd sklepu po jego aktualizacji.
Zdrówko!
-

- Moderator Witryny
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości