dodawanie zbiorowo produktu do stworzonych wersji pojazdu
|Strona 1 z 1
dodawanie zbiorowo produktu do stworzonych wersji pojazdu
czy można dodać exelu odnośnik by towar pasował do kilku marka-model-wersja w przypadku sklepu motoryzacyjnego ?
w tej chwili mamy np. bagażnik X pasuje 40 różnych samochodów i musiałbym zaznaczyć trzymając CTRL każdą linijkę osobno, co jest bardzo uciążliwe i łatwo przy końcu np. puścić CTRL i po sprawie, tym bardziej że okno przewijania jest małe
czy ma ktoś pomysł jak zrobić to prościej np. w ściągniętych pliku "baza" ?
w tej chwili mamy np. bagażnik X pasuje 40 różnych samochodów i musiałbym zaznaczyć trzymając CTRL każdą linijkę osobno, co jest bardzo uciążliwe i łatwo przy końcu np. puścić CTRL i po sprawie, tym bardziej że okno przewijania jest małe
czy ma ktoś pomysł jak zrobić to prościej np. w ściągniętych pliku "baza" ?
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: dodawanie zbiorowo produktu do stworzonych wersji pojazdu
Witam
Niestety chyba nie ma takiej opcji
Swego czau miałem oprogramowanie ASCO z programem do części i katalogiem dla klienta i tam tez trzeba było podpinać towary ręcznie(chyba że wezmę TecDoc-a - ale cena zaporowa parę tyś co kwartał)
Z tego co się dowiadywałem w hurtowniach (oni maja oprogramowanie na bazie TecDoc-a) to, to co jest w tecDoc-u to jest a swoje brendy podpinają ręcznie np. intercars czy fota
Niestety chyba nie ma takiej opcji
Swego czau miałem oprogramowanie ASCO z programem do części i katalogiem dla klienta i tam tez trzeba było podpinać towary ręcznie(chyba że wezmę TecDoc-a - ale cena zaporowa parę tyś co kwartał)
Z tego co się dowiadywałem w hurtowniach (oni maja oprogramowanie na bazie TecDoc-a) to, to co jest w tecDoc-u to jest a swoje brendy podpinają ręcznie np. intercars czy fota
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: dodawanie zbiorowo produktu do stworzonych wersji pojazdu
TecDoc nie jest reż taki wspaniały, dużo jest w nim błędów i źle przyporządkowanych pozycji
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości