Kod rabatowy
|Strona 1 z 1
Kod rabatowy
Witam
Możecie mi wytłumaczyć jak działają kody rabatowe? Stworzyłem sobie jakiś tam kod rabatowy ustaliłem jego wartość załóżmy na 2% i podałem kod/hasło zapisałem i co dalej?
W jaki sposób odbywa się dystrybucja takiego kodu tylko poprzez maila? I jak to w ogóle w jaki sposób ktoś kto dostaje taki kod może go wpisać i gdzie, bo mimo dodania kodu nigdzie nie widzę pola do jego wpisanie, chodź w PA w szablonie strony produktu mam wpisany {KOD_RABATOWY}.
Czy taki kod zostaje ważny do daty jego wygaśnięcia nie ważne ile razy kupujący będzie robił zakupy? czy ten kod można wykorzystać tylko raz?. Może ktoś pomóc
Możecie mi wytłumaczyć jak działają kody rabatowe? Stworzyłem sobie jakiś tam kod rabatowy ustaliłem jego wartość załóżmy na 2% i podałem kod/hasło zapisałem i co dalej?
W jaki sposób odbywa się dystrybucja takiego kodu tylko poprzez maila? I jak to w ogóle w jaki sposób ktoś kto dostaje taki kod może go wpisać i gdzie, bo mimo dodania kodu nigdzie nie widzę pola do jego wpisanie, chodź w PA w szablonie strony produktu mam wpisany {KOD_RABATOWY}.
Czy taki kod zostaje ważny do daty jego wygaśnięcia nie ważne ile razy kupujący będzie robił zakupy? czy ten kod można wykorzystać tylko raz?. Może ktoś pomóc
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Kod rabatowy
Kod rabatowy możesz rozsyłać mailem, albo w każdy inny sposób jaki Ci przyjdzie do głowy.
Miejsce na wpisanie kodu jest na dole opisu produktu, tam gdzie jest podana cena i ilość sztuk
Jeżeli ktoś tam poda kod rabatowy, to on automatycznie zmniejszy cenę produktu.
Kod jest ważny do daty jego wygaśnięcia, niezależnie ile razy zostanie wpisany.
Pozdrawiam
Miejsce na wpisanie kodu jest na dole opisu produktu, tam gdzie jest podana cena i ilość sztuk
Jeżeli ktoś tam poda kod rabatowy, to on automatycznie zmniejszy cenę produktu.
Kod jest ważny do daty jego wygaśnięcia, niezależnie ile razy zostanie wpisany.
Pozdrawiam
No ale własnie nie mam tego okienka do wpisywania kodu? to się jakoś włącza czy jak?
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
jak dodasz kod to powinno sie pokazac okienko
Pokazuje mi się okienko, wpisuję kod jednak nie nalicza mi rabatu na produkty które są aktualnie w promocji, mimo ze odhaczyłem ta opcję w konfiguracji.
sprawdź dokładnie wszystkie parametry kodu jaki utworzyłeś, datę, wielkość liter, problem może jeszcze tkwić w "kliencie" detalista lub hurtownik
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość