integracja z ceneo - wybrane produkty.
|Strona 1 z 1
integracja z ceneo - wybrane produkty.
chciałbym zintegrować sklep z ceneo, ale wyłącznie część produktów. czy jest możliwe?
czy musze zrobić ręcznie plik integracji?
jesli tak to może ktoś ma wzór jak to zrobić? ale się tego podejmnie?
czy musze zrobić ręcznie plik integracji?
jesli tak to może ktoś ma wzór jak to zrobić? ale się tego podejmnie?
Re: integracja z ceneo - wybrane produkty.
Nie wiem jak to wygląda w Ceneo, ale sądzę, że tak jak w Nokaucie - wszystkie oferty są wysyłane jednocześnie. Obawiam się, że będziesz musiał sam edytować plik wymiany 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Re: integracja z ceneo - wybrane produkty.
W panelu administracyjnym ceneo można zaznaczyć produkty, które porównywarka ma pominąć. Niestety obsługa tego to koszmar.
Ręczna edycja pliku wymiany też raczej odpada. To pracochłonny pomysł, a plik będziesz musiał aktualizować przy każdej zmianie ceny, listy produktów itp.
Wydaje mi się, jedyne rozsądne rozwiązanie to napisanie lekkiego generatora - na początku trochę więcej pracy, ale potem same plusy
Ręczna edycja pliku wymiany też raczej odpada. To pracochłonny pomysł, a plik będziesz musiał aktualizować przy każdej zmianie ceny, listy produktów itp.
Wydaje mi się, jedyne rozsądne rozwiązanie to napisanie lekkiego generatora - na początku trochę więcej pracy, ale potem same plusy
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość