Problem z integracją Żagla
|Strona 1 z 1
Problem z integracją Żagla
Witam
Mam problem z integracją Żagla. Otóż mój problem polega na tym, że nie wiem dlaczego nie wyświetla mi się symulator rat przy składaniu zamówienia. W koszyku wyświetla się przycisk z symulatrem rat ale jak chcę potwierdzić zamówienie to już nie mam tego przycisku. Nie wiem gdzie w panelu administracyjnym mam dodać linijkę żeby ten symulator się wyświetlał. W formach przesyłki mam zazanczony Żagiel i w formach płatności też są pola uzupełnione. W nagłówku strony mam dodany skrypt wywołujący symulator.
Mam problem z integracją Żagla. Otóż mój problem polega na tym, że nie wiem dlaczego nie wyświetla mi się symulator rat przy składaniu zamówienia. W koszyku wyświetla się przycisk z symulatrem rat ale jak chcę potwierdzić zamówienie to już nie mam tego przycisku. Nie wiem gdzie w panelu administracyjnym mam dodać linijkę żeby ten symulator się wyświetlał. W formach przesyłki mam zazanczony Żagiel i w formach płatności też są pola uzupełnione. W nagłówku strony mam dodany skrypt wywołujący symulator.
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Problem z integracją Żagla
Już znalazłam, gdzie popełniłam błąd.
- Autor tematu
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
to sie podziel bo duzo osob ma ztym problem
Niedawno żagiel wprowadził validację formularzy za pomocą javascriptu. Wie ktoś z Was jak dodać tego checkboxa do formularza zamówienia tak żeby wyglądało to tak jak tutaj -> Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
a co rozumiesz poprzez "checkboxa" ??
chodzi ci o ten obrazek ? Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
chodzi ci o ten obrazek ? Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Nie ten obrazek udało mi się wstawić, chodzi mi o potwierdzenie zapoznania się z ratami e-żagiel. Jak będziesz realizował to zamówienie testowe z linku to masz tam coś takiego:
Zapoznałem się z procedurą udzielenia kredytu ratalnego Raty Żagiel i przycisk potwierdzenia.
Pytanie: jak to wstawić do KQS ?
Zapoznałem się z procedurą udzielenia kredytu ratalnego Raty Żagiel i przycisk potwierdzenia.
Pytanie: jak to wstawić do KQS ?
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość