Cechy Produktu
|Strona 1 z 1
Cechy Produktu
Nie wiem czy to jest faktycznie błąd ale w wersji 1.29.1 wyszukiwarka zaawansowana nie udostępnia możliwości szukania po cechach produktu.
Dodanie pola w: CECHY: Produkt -> Opcja -> Wartość nic nie daje - nie ma możliwości wyboru cechy w wyszukiwaniu zaawansowanym.
Czy coś jest pochrzanione w szablonie wyszukiwarki czy to może być coś w zaszyfrowanym kodzie sklepu ?
PS. W Konfiguracji opcja: "Włącz wyszukiwanie na podstawie cech produktów" jest zaznaczona.
PS 2. W demo kqs.pl jest podobnie - brak cech w wyszukiwaniu zaawansowanym.
Dodanie pola w: CECHY: Produkt -> Opcja -> Wartość nic nie daje - nie ma możliwości wyboru cechy w wyszukiwaniu zaawansowanym.
Czy coś jest pochrzanione w szablonie wyszukiwarki czy to może być coś w zaszyfrowanym kodzie sklepu ?
PS. W Konfiguracji opcja: "Włącz wyszukiwanie na podstawie cech produktów" jest zaznaczona.
PS 2. W demo kqs.pl jest podobnie - brak cech w wyszukiwaniu zaawansowanym.
Re: Cechy Produktu
A masz zaznaczone
Włącz wyszukiwanie na podstawie atrybutów
Włącz wyszukiwanie na podstawie cech produktów
Włącz wyszukiwanie na podstawie atrybutów
Włącz wyszukiwanie na podstawie cech produktów
- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Tak - obie opcje są włączone.
Nic to - pogrzebię w Szablonie Graficznym, chociaż nie wydaje mi się coby tam mogła być przyczyna...
Nic to - pogrzebię w Szablonie Graficznym, chociaż nie wydaje mi się coby tam mogła być przyczyna...
OK - już znalazłem przyczynę problemu:
W edycji Opcji pojawiła się możliwość: "Wyświetl opcję przy włączonym wyszukiwaniu na podstawie cech produktów" którą można włączyć lub wyłączyć.
Albo tej możliwości nie było we wcześniejszych wersjach albo ją po prostu przeoczyłem.
Dziękuję za uwagę
W edycji Opcji pojawiła się możliwość: "Wyświetl opcję przy włączonym wyszukiwaniu na podstawie cech produktów" którą można włączyć lub wyłączyć.
Albo tej możliwości nie było we wcześniejszych wersjach albo ją po prostu przeoczyłem.
Dziękuję za uwagę
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości