Wspólny Newsletter ??

Marketing wirusowy, social marketing, blogowanie, wymiana kodów i bonów rabatowych, sprzedaż powiązana Cross Selling, Up Selling, google analytics i inne statystyki, bazy adresowe i newsletter

Wspólny Newsletter ??

przez ZooSklep » 2009 kwi 23, Cz 21:32

Witam..Mam propozycje do zainteresoawanych ( kiedys juz pisalem o tym i jakos echem sie odbiło.. nie wiem dlaczego :!: ). Od czasu do czasu wysylam do swoich klientow newslettera.. Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się Chcialbym abysmy w kilka osob wyslali tego typu newslettera , do swoich klientow. Kazdy z Nas wsadziły by np 3 swoje produkty . Mysle ze jest to fajna promocja sklepu.. Kazdy z Nas ma innych klientow.. Garfike mogł by zrobić np toffi...:).. Co wy natego typu pomysł ?? Pozdrawiam

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Wspólny Newsletter ??

przez junki » 2009 kwi 24, Pt 07:57

z tego co pamiętam temat upadł z ponieważ każdy z nas ma różną wielkość bazy klientów.

Ja wstępnie jestem ponownie zainteresowany.

przez ZooSklep » 2009 kwi 24, Pt 08:35

junki napisał(a):z tego co pamiętam temat upadł z ponieważ każdy z nas ma różną wielkość bazy klientów.

Ja wstępnie jestem ponownie zainteresowany.

TRo chyba dobrze , ze kazdy ma innych klientów.. Junki jesteś na razie w dwóch.. Jak uzbiera sie jakies 5 osób to będziemy to pilotowali..;)

Autor tematu

przez tofif » 2009 kwi 24, Pt 09:07

no ja tez dołączam :)

Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy

przez pbas » 2009 kwi 24, Pt 16:15

Ja dołączam również - na doczepkę, bo w organizowaniu takich akcji sam coś cienko wypadam (vide wspólne ulotki).
Moderator Witryny

Otrzymał podziękowań: 5 razy

przez ZooSklep » 2009 kwi 24, Pt 16:55

Jest nas juz 4ech..;) Sprawy graficzne obgadamy na PW.. OK.;)

Autor tematu

przez zsedc » 2009 kwi 26, N 14:33

Hej, nie pamiętam poprzedniej edycji tej propozycji. Rozumiem, że chodzi o to, że do swoich newsletterów, każdy z nas podczepi produkty kolegów z tego forum internetowego ? Zgadza się?

Nawiązując do tematu przypomniało mi się nurtujące mnie ostatnio pytanie: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się

przez ZooSklep » 2009 kwi 26, N 21:31

zsedc napisał(a):Hej, nie pamiętam poprzedniej edycji tej propozycji. Rozumiem, że chodzi o to, że do swoich newsletterów, każdy z nas podczepi produkty kolegów z tego forum internetowego ? Zgadza się?

Nawiązując do tematu przypomniało mi się nurtujące mnie ostatnio pytanie: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się

Miałem na myśli jeden wspólny newsletter.. Np 5 chetnych i każdy daje po 3 produkty..

Autor tematu

przez zsedc » 2009 kwi 26, N 23:08

ZooSklep napisał(a):Miałem na myśli jeden wspólny newsletter.. Np 5 chetnych i każdy daje po 3 produkty..

Czyli wspólnie zredagowany list każdy z nas wysyła do swoich klientów? tak?

Następna strona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość