Wspólny Newsletter ??
Wspólny Newsletter ??
Witam..Mam propozycje do zainteresoawanych ( kiedys juz pisalem o tym i jakos echem sie odbiło.. nie wiem dlaczego
). Od czasu do czasu wysylam do swoich klientow newslettera.. Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się Chcialbym abysmy w kilka osob wyslali tego typu newslettera , do swoich klientow. Kazdy z Nas wsadziły by np 3 swoje produkty . Mysle ze jest to fajna promocja sklepu.. Kazdy z Nas ma innych klientow.. Garfike mogł by zrobić np toffi...
.. Co wy natego typu pomysł ?? Pozdrawiam
Re: Wspólny Newsletter ??
z tego co pamiętam temat upadł z ponieważ każdy z nas ma różną wielkość bazy klientów.
Ja wstępnie jestem ponownie zainteresowany.
junki napisał(a):z tego co pamiętam temat upadł z ponieważ każdy z nas ma różną wielkość bazy klientów.
TRo chyba dobrze , ze kazdy ma innych klientów.. Junki jesteś na razie w dwóch.. Jak uzbiera sie jakies 5 osób to będziemy to pilotowali..
no ja tez dołączam 
Ja dołączam również - na doczepkę, bo w organizowaniu takich akcji sam coś cienko wypadam (vide wspólne ulotki).
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Jest nas juz 4ech..
Sprawy graficzne obgadamy na PW.. OK.
Hej, nie pamiętam poprzedniej edycji tej propozycji. Rozumiem, że chodzi o to, że do swoich newsletterów, każdy z nas podczepi produkty kolegów z tego forum internetowego ? Zgadza się?
Nawiązując do tematu przypomniało mi się nurtujące mnie ostatnio pytanie: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Nawiązując do tematu przypomniało mi się nurtujące mnie ostatnio pytanie: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
zsedc napisał(a):Hej, nie pamiętam poprzedniej edycji tej propozycji. Rozumiem, że chodzi o to, że do swoich newsletterów, każdy z nas podczepi produkty kolegów z tego forum internetowego ? Zgadza się?
Miałem na myśli jeden wspólny newsletter.. Np 5 chetnych i każdy daje po 3 produkty..
ZooSklep napisał(a):Miałem na myśli jeden wspólny newsletter.. Np 5 chetnych i każdy daje po 3 produkty..
Czyli wspólnie zredagowany list każdy z nas wysyła do swoich klientów? tak?
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość