Porównywarki cen
Porównywarki cen
Korzystacie z porównywarek cen, do których podpięcie domyślnie oferuje skrypt? Którą oceniacie najlepiej a którą najgorzej?
A tak na marginesie to wyczytałem, że pasaz.onet.pl sie zamyka od 1 września.
Pozdrawiam,
Radek
A tak na marginesie to wyczytałem, że pasaz.onet.pl sie zamyka od 1 września.
Pozdrawiam,
Radek
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Porównywarki cen
Ja korzystałem z Nokautu i ... właściwie nie miałem sprzedaży poprzez ich serwis
Wrócę chyba jednak do nich ze względu na to, że sporo wyświetleń moich produktów w Google, było z ich serwisu. Na chwilę obecną nie korzystam z żadnej porównywarki.
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
"UWAGA! Promocyjne ceny pakietów w związku z zamknięciem pasażu planowanym na 1 września 2008. Teraz 25% taniej!"
"UWAGA! Promocyjne ceny pakietów w związku z zamknięciem pasażu planowanym na 1 września 2008. Teraz 25% taniej!"
- Autor tematu
Śmiechu warte....
Taki potencjał i zamykają a tylko dlatego że są łakomi na kasę.
Taki potencjał i zamykają a tylko dlatego że są łakomi na kasę.
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
rozmawialem z Pania Kasią z pasazu;)
pasaz w obecnej formie przestanie dzialac 1 wrzesnia.
na poczatku wakacji pojawi sie nowy tastowy modół do nowej wersji pasazu, o czym uzytkownicy zostana powiadomienie mailowo.
pasaz w obecnej formie przestanie dzialac 1 wrzesnia.
na poczatku wakacji pojawi sie nowy tastowy modół do nowej wersji pasazu, o czym uzytkownicy zostana powiadomienie mailowo.
-
firmaAdamet
Tak ogólnie to dużo sprzedajecie przez takie pasaże?
Witam,
zintegrowałem sklep z totu.pl, webkupiec.pl, nokaut.pl, smartbay.pl i jeszcze w kilku ale nie pamiętam... i moim zdaniem wszystko zależy od asortymentu jaki się oferuje, w moim przypadku znikoma ilość przejść do sklepu, w każdym razie na dłuższą metę wychodzi korzystnie bo sklep jest widzialny w sieci,
zintegrowałem sklep z totu.pl, webkupiec.pl, nokaut.pl, smartbay.pl i jeszcze w kilku ale nie pamiętam... i moim zdaniem wszystko zależy od asortymentu jaki się oferuje, w moim przypadku znikoma ilość przejść do sklepu, w każdym razie na dłuższą metę wychodzi korzystnie bo sklep jest widzialny w sieci,
ja wykopałem coś takiego Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się co o tym sądzicie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość