google +1
Re: google +1
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się poklikajcie trochę na dole 
Kliknięte. Jakby co, to u mnie na dole strony też jest :] (Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się)
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
POSZLO 
Mariusz napisał(a):Bo trzeba być zalogowanym na swoim koncie w G.
M
Ciekawa rzecz, dobrze, że o tym się dowiedziałam. Chociaż w sumie zapewne będę zapominała głosować.
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
komputerswiat.pl napisał(a):Obecnie oznaczenia w postaci +1 nie wpływają na ranking stron internetowych w wyszukiwarce Google, ale to może się z czasem zmienić. Jim Prosser, przedstawiciel firmy z Mountain View wyklucza na razie taką ewentualność, ale podkreśla, że implementacja technologii do "wagi" stron internetowych w najpopularniejszej wyszukiwarce byłaby bardzo ekscytująca.
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
tofif napisał(a):Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się poklikajcie trochę na dole
Oczywiście kliknięte.
no ja też już mam
poklikałem kto już pisał, poklikajcie teraz wy na górze strony na środku. Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Jeszcze jedna uwaga +1 jest liczone dla każdej podstrony z osobna a nie dla domeny ogółem - trochę dziwne.
wracając do strony Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
wyklikałem ok 30 stron dostałem ok 10 pkt trochę dziwny przelicznik
poklikałem kto już pisał, poklikajcie teraz wy na górze strony na środku. Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Jeszcze jedna uwaga +1 jest liczone dla każdej podstrony z osobna a nie dla domeny ogółem - trochę dziwne.
wracając do strony Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
wyklikałem ok 30 stron dostałem ok 10 pkt trochę dziwny przelicznik
junki napisał(a):Jeszcze jedna uwaga +1 jest liczone dla każdej podstrony z osobna a nie dla domeny ogółem - trochę dziwne.
Przecież to zależy jak ustawisz. Widocznie w tej chwili masz ustawione tak by zliczało osobno każdą stronę na której jest +1, a możesz ustawić tak by zliczało + tylko dla konkretnej domeny. (nawet niekoniecznie twojej).
ps. oczywiście kliknięte
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość