Koszyk jedna zmiana

Dział w którym możemy proponować zmiany w programie KQS.store.

Zgłoszenie propozycji zmiany w programie, nie jest jednoznaczne, z przyjęciem jej do realizacji przez producenta oprogramowania. Autor programu w miarę swoich możliwości, będzie zapoznawał się ze zgłaszanymi sugestiami zmian. Zmiany proponowane w tym dziale, w miarę możliwości będą realizowane przez autora programu.

Koszyk jedna zmiana

przez Seavolv » 2010 lip 03, So 11:21

Nie wiem czy to błąd, czy tak ma być, czy da się to zmienić samemu?
Chodzi o to aby zmienić w koszyku podlinkowanie "[« Kontynuuj zakupy]" jest tak że po kliknięciu na to przenosi do "Katalogu" po co? Można by zrobić tak aby przerzucało nas na np. na ostatnią stronę sklepu z której korzystaliśmy, lub ostatnią kategorię, ewentualnie na stronę główną sklepu.
Katalog jako link wyjściowy jest tu najmniej pożądany i zupełnie nie wiem czemu tak jest to zrobione?

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Koszyk jedna zmiana

przez MK0304 » 2010 lip 03, So 12:37

U mnie przenosi do Katalogu ale do tej kategorii która została ostatnio oglądana czyli to jest w miarę normalne i z tego co widzę u Ciebie też tak jest.

Re: Koszyk jedna zmiana

przez Seavolv » 2010 lip 03, So 13:43

A to dziwne bo teraz rzeczywiście przeniosło mnie do kategorii, ale już dwa razy miałem tak że wywalało mnie do katalogu? Nawet zanim napisałem ten temat to sprawdzałem, przyjrzę się temu bo coś tu jest nie hallo.

Autor tematu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość