Koszyk jedna zmiana
|Strona 1 z 1
Koszyk jedna zmiana
Nie wiem czy to błąd, czy tak ma być, czy da się to zmienić samemu?
Chodzi o to aby zmienić w koszyku podlinkowanie "[« Kontynuuj zakupy]" jest tak że po kliknięciu na to przenosi do "Katalogu" po co? Można by zrobić tak aby przerzucało nas na np. na ostatnią stronę sklepu z której korzystaliśmy, lub ostatnią kategorię, ewentualnie na stronę główną sklepu.
Katalog jako link wyjściowy jest tu najmniej pożądany i zupełnie nie wiem czemu tak jest to zrobione?
Chodzi o to aby zmienić w koszyku podlinkowanie "[« Kontynuuj zakupy]" jest tak że po kliknięciu na to przenosi do "Katalogu" po co? Można by zrobić tak aby przerzucało nas na np. na ostatnią stronę sklepu z której korzystaliśmy, lub ostatnią kategorię, ewentualnie na stronę główną sklepu.
Katalog jako link wyjściowy jest tu najmniej pożądany i zupełnie nie wiem czemu tak jest to zrobione?
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Koszyk jedna zmiana
U mnie przenosi do Katalogu ale do tej kategorii która została ostatnio oglądana czyli to jest w miarę normalne i z tego co widzę u Ciebie też tak jest.
Re: Koszyk jedna zmiana
A to dziwne bo teraz rzeczywiście przeniosło mnie do kategorii, ale już dwa razy miałem tak że wywalało mnie do katalogu? Nawet zanim napisałem ten temat to sprawdzałem, przyjrzę się temu bo coś tu jest nie hallo.
- Autor tematu
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość