Kilka małych propozycji zmian:)

Dział w którym możemy proponować zmiany w programie KQS.store.

Zgłoszenie propozycji zmiany w programie, nie jest jednoznaczne, z przyjęciem jej do realizacji przez producenta oprogramowania. Autor programu w miarę swoich możliwości, będzie zapoznawał się ze zgłaszanymi sugestiami zmian. Zmiany proponowane w tym dziale, w miarę możliwości będą realizowane przez autora programu.

Kilka małych propozycji zmian:)

przez arock » 2013 lut 01, Pt 15:24

Witam,

Od trzech lat korzystam z kqsa, chwalę sobie system chodź nie ukrywam że jest czasem zaskakujący.
Brakuje mi kilku udogodnień.
Po pierwsze nie można zmienić dokumentu sprzedaży z poziomu administratora, a zdarza się że klient się pomyli i wybierze zamiast faktury, paragon.
Po drugie klient czas dzwoni i prosi by coś mu do zamówienia dołożyć, to w panelu dokładamy do zamówienia, ale jednocześnie klient prosi by ponownie wysłać zaktualizowane zamówienie - niestety nie ma takiej opcji.
Brakuje powiadomienia na stronie głównej o starych niezrealizowanych zamówieniach. Przy dużej ilości zamówień czas się zdarza zapomnieć o jakimś (niestety)
W zamówieniach brakuje mi również możliwości sortowania zamówień po wpłacie.
Miło było by zintegrowanie sklepu z firmami kurierskimi.
Brak możliwości wyłączenia takich rzeczy jak IP, Wszystkie kroki wykonane przez klienta w celu złożenia zamówienia. Wiem że to jest ważne, ale w naszej firmie nikt tego nie analizuje, a jedynie przeszkadza.

Co najważniejsze poprawienie wyświetlania sklepu w linku poniżej zamieszczam sreana.
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się

Z poważaniem,
Arock

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Kilka małych propozycji zmian:)

przez elczu » 2013 lut 02, So 13:40

Jeśli chodzi o poprawkę wyświetlania sklepu (jak to określiłeś), to podeślij mi proszę namiary na ten błd na żywo to Ci powiem co naprawić. Jeśli się nie mylę, to chwilka tylko roboty i mała zmiana w pliku ze stylami wystarczy, by usunć ten błd.

Re: Kilka małych propozycji zmian:)

przez arock » 2013 lut 03, N 11:16

elczu napisał(a):Jeśli chodzi o poprawkę wyświetlania sklepu (jak to określiłeś), to podeślij mi proszę namiary na ten błd na żywo to Ci powiem co naprawić. Jeśli się nie mylę, to chwilka tylko roboty i mała zmiana w pliku ze stylami wystarczy, by usunć ten błd.

alpintech.pl

Autor tematu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości