Zmiana tekstu klauzuli o danych osobowych

Wszystko na temat konfiguracji sklepu internetowego opartego o skrypt KQS.store

Zmiana tekstu klauzuli o danych osobowych

przez Marek123 » 2018 maja 23, Śr 13:23

Mam pytanie jak zmienić tekst klauzuli

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, których podanie nie jest niezbędne
a podanych przeze mnie w powyższym formularzu w celach realizacji umów sprzedaży
lub dokonania innej czynności, w tym dokonywania rozliczenia umowy


Na inny bardziej logiczny.
 
Autor tematu
Posty: 2
Dołączył(a): 2018 maja 23, Śr 12:54
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Zmiana tekstu klauzuli o danych osobowych

przez cenraj » 2018 maja 28, Pn 10:25

Musisz mieć wersje sklepu z działem Klauzule i tam ustawiasz sobie własne opisy a ten zagmatwany usuwasz w konfiguracji .
 
Posty: 30
Dołączył(a): 2017 sty 11, Śr 10:46
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Zmiana tekstu klauzuli o danych osobowych

przez Marek123 » 2018 maja 28, Pn 10:35

Czy po najnowszej aktualizacji ta opcja jest aktywna ?
Bo w tej chwili nie mam tej opcji.
Ostatniej aktualizacji KQSa nie robiłem.
 
Autor tematu
Posty: 2
Dołączył(a): 2018 maja 23, Śr 12:54
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Zmiana tekstu klauzuli o danych osobowych

przez ArmaturaSanitarna » 2018 maja 29, Wt 21:15

Czyli od której wersji jest ten dział "klauzule" ?
 
Posty: 19
Dołączył(a): 2018 maja 29, Wt 19:15
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Zmiana tekstu klauzuli o danych osobowych

przez Techtron » 2018 cze 03, N 18:17

Można też zmienić w pliku języka (standard.php) - ale trzeba pilnować przy każdej aktualizacji.

Ale lepiej klauzulę zrobić, a ten stary wpis wyłączyć w PA->Konfiguracja-> Koszyk
 
Posty: 118
Dołączył(a): 2008 kwi 29, Wt 21:24
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 1 razy

Re: Zmiana tekstu klauzuli o danych osobowych

przez ArmaturaSanitarna » 2018 cze 03, N 18:38

cenraj napisał(a):Musisz mieć wersje sklepu z działem Klauzule i tam ustawiasz sobie własne opisy a ten zagmatwany usuwasz w konfiguracji .

w której wersji sklepu pojawia się ta opcja klauzule ?
 
Posty: 19
Dołączył(a): 2018 maja 29, Wt 19:15
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Zmiana tekstu klauzuli o danych osobowych

przez Techtron » 2018 cze 04, Pn 08:36

4.8
 
Posty: 118
Dołączył(a): 2008 kwi 29, Wt 21:24
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 1 razy


Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości
cron