Weryfikacja google w KQS
|Strona 1 z 1
Weryfikacja google w KQS
Witam,
chcę skorzystać z google app, czyli posiadanie skrzynki mailowej na gmailu z adresem domeny, np. sklep@domena.pl
Aczkolwiek aby takie coś stworzyć potrzebuję przeprowadzić autoryzację google a mianowicie :
" Skopiuj poniższy metatag i wklej go w sekcji <head> Twojej strony głównej (Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się). Metatag musi się znajdować między tagami <head> i </head> oraz przed tagiem <body>."
Z tym że plik index.php na ftpie wygląda jak jakieś jedno wielkie nieporozumienie, mam nadzieję że ktoś pomoże.
chcę skorzystać z google app, czyli posiadanie skrzynki mailowej na gmailu z adresem domeny, np. sklep@domena.pl
Aczkolwiek aby takie coś stworzyć potrzebuję przeprowadzić autoryzację google a mianowicie :
" Skopiuj poniższy metatag i wklej go w sekcji <head> Twojej strony głównej (Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się). Metatag musi się znajdować między tagami <head> i </head> oraz przed tagiem <body>."
Z tym że plik index.php na ftpie wygląda jak jakieś jedno wielkie nieporozumienie, mam nadzieję że ktoś pomoże.
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Weryfikacja google w KQS
PA - Ustawienia - Konfiguracja - Dodatkowa treść w sekcji <head></head> sklepu
Pozdrawiam,
M
Pozdrawiam,
M
Mariusz napisał(a):PA - Ustawienia - Konfiguracja - Dodatkowa treść w sekcji <head></head> sklepu
Pozdrawiam,
M
W ramach podziękowania, zapraszam na piwko
- Autor tematu
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Lepiej jest wstawić plik na serwer a kod strony jest mniej zaśmiecony.
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości