produkty pokrewne, zakupione razem
Re: produkty pokrewne, zakupione razem
marpit napisał(a):pbas czy te kilka języków w sklepie przynosi efekty ?
Doszedłem do wniosku, że lepsze jako-takie tłumaczenie niż żadne
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
kulbi napisał(a):cena też działa
Kulbi, ale nie rozumiem jak może działać, jeśli ten znacznik {CENA} nie jest dostępny w tych szablonach
-

- Moderator Witryny
jest wiele przypadków gdzie nie ma {ZNACZNIKA} w opisie a działał, np w Strona Produktu - Zakupione Razem - Produkt nie ma {CENA} i {KOSZYK} a działa
trzeba próbować
trzeba próbować
kulbi napisał(a):jest wiele przypadków gdzie nie ma {ZNACZNIKA} w opisie a działał, np w Strona Produktu - Zakupione Razem - Produkt nie ma {CENA} i {KOSZYK} a działa
trzeba próbować
A sprawdzałeś jaka cena Ci się wyświetli ?
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
u mnie prawidłowa
kulbi napisał(a):jest wiele przypadków gdzie nie ma {ZNACZNIKA} w opisie a działał, np w Strona Produktu - Zakupione Razem - Produkt nie ma {CENA} i {KOSZYK} a działa
trzeba próbować
OK, dzięki
-

- Moderator Witryny
możliwe, muszę pododawać kilka towarów i sprawdzić bo testowałem na poprzednim sklepie
kulbi napisał(a):możliwe, muszę pododawać kilka towarów i sprawdzić bo testowałem na poprzednim sklepie
I jak tam testy ? Ja robiłem i cena nie działa (wyświetla się cena produktu we wszystkich zakupionych razem).
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Ja zrobilem kiedys taki motyw ze wstawilem tam znacznik {CENA}, tylko ze wyswietlalo mi cene nie danego produktu, tylko cene produktu ktorego przegladalem.
Przyklad : Ogladalem wozek w cenie 1000 zł, w produktach zakupionych razem mialem folie przeciwdeszczową, parasolke i fotelik. Kazda z tych rzeczy miala cene 1000 zł, bo znacznik {CENA} odwolywal sie do ceny produktu. ... Co najlepsze- zobaczylem to dopiero po ok 3 dniach i szybko ten znacznik wywalilem.
Przyklad : Ogladalem wozek w cenie 1000 zł, w produktach zakupionych razem mialem folie przeciwdeszczową, parasolke i fotelik. Kazda z tych rzeczy miala cene 1000 zł, bo znacznik {CENA} odwolywal sie do ceny produktu. ... Co najlepsze- zobaczylem to dopiero po ok 3 dniach i szybko ten znacznik wywalilem.
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość