Problemy z Smartbay i Radar po aktualizacji 1.28

Wszystko na temat konfiguracji sklepu internetowego opartego o skrypt KQS.store

Problemy z Smartbay i Radar po aktualizacji 1.28

przez Sawiss77 » 2008 wrz 25, Cz 12:27

Po aktualizacji do 1.28, tej z 21.09, mam problemy z integracją z serwisami radar.pl i smartbay.pl
wyrzucają błąd jak niżej - to samo dzieje się przy radar.
Pliki integracyjne do ceneo i nokaut chodzą poprawnie

Czy ktoś miał/ma podobny problem czy to tylko u mnie dzieją się takie chocki - sklep jest na serwerze strefa.pl

Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się

ERROR
The requested URL could not be retrieved

--------------------------------------------------------------------------------

While trying to retrieve the URL: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się?

The following error was encountered:

The request or reply is too large.
If you are making a POST or PUT request, then your request body (the thing you are trying to upload) is too large. If you are making a GET request, then the reply body (what you are trying to download) is too large. These limits have been established by the Internet Service Provider who operates this cache. Please contact them directly if you feel this is an error.

Your cache administrator is webmaster. [%S]

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Problemy z Smartbay i Radar po aktualizacji 1.28

przez enigma » 2008 wrz 26, Pt 18:16

Sawiss77 napisał(a):Po aktualizacji do 1.28, tej z 21.09, mam problemy z integracją z serwisami radar.pl i smartbay.pl
wyrzucają błąd jak niżej - to samo dzieje się przy radar.
Pliki integracyjne do ceneo i nokaut chodzą poprawnie

Czy ktoś miał/ma podobny problem czy to tylko u mnie dzieją się takie chocki - sklep jest na serwerze strefa.pl

Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się

ERROR
The requested URL could not be retrieved

--------------------------------------------------------------------------------

While trying to retrieve the URL: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się?

The following error was encountered:

The request or reply is too large.
If you are making a POST or PUT request, then your request body (the thing you are trying to upload) is too large. If you are making a GET request, then the reply body (what you are trying to download) is too large. These limits have been established by the Internet Service Provider who operates this cache. Please contact them directly if you feel this is an error.

Your cache administrator is webmaster. [%S]

Wydaje mi się że masz ograniczony na serwerze czas przetwarzania skryptu i w tym wypadku jest zbyt krótki ale mogę się mylić.

Re: Problemy z Smartbay i Radar po aktualizacji 1.28

przez Sawiss77 » 2008 paź 03, Pt 10:57

Dziękuję za podpowiedź. Właściwie to wszystkie problemy z działaniem wersji 1.28 zakończyły się z przenosinami sklepu ze strefy na home.pl.
Poszedłem troszkę za radą admina KQS że strefa to niezbyt hosting - faktycznie wparcie home ma o niebo lepszy

Autor tematu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości