Problem z wyświetlaniem produktów
|Strona 1 z 1
Problem z wyświetlaniem produktów
Skopiowałem bazę jednego sklepu do drugiego (niestety udało się to bez zdjęć) i teraz w drugim sklepie mam problem z poprawnym wyświetlaniem produktów.
Adres sklepu Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Podam na konkretnym przykładzie: po kliknięciu w menu "Polo" wyświetlone zostają dwie koszulki polo marki Lonsdale. Z kolei po kliknięciu wyboru producenta owe koszulki się nie wyświetlają. Ten sam problem przy innych producentach.
Zaktualizowałem sklep do najnowszej wersji, ale problem dalej występuje. Czy ktoś ma pomysł jak go rozwiązać?
Adres sklepu Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Podam na konkretnym przykładzie: po kliknięciu w menu "Polo" wyświetlone zostają dwie koszulki polo marki Lonsdale. Z kolei po kliknięciu wyboru producenta owe koszulki się nie wyświetlają. Ten sam problem przy innych producentach.
Zaktualizowałem sklep do najnowszej wersji, ale problem dalej występuje. Czy ktoś ma pomysł jak go rozwiązać?
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Problem z wyświetlaniem produktów
a wpisz stan magazynowy na wiekszy niz "0" tych produktow ktore sie nie wyswietlaja i sprawdz czy ci je wyszuka
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Oczywiście wszystko działa (że też sam na to nie wpadłem). Dziękuje za pomoc!
- Autor tematu
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
noname88 napisał(a):Oczywiście wszystko działa (że też sam na to nie wpadłem). Dziękuje za pomoc!
nie ma problemu...ja tylko strzelałem
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość