Problem z podłączeniem grafik pod Menu wyboru kategorii
Re: Problem z podłączeniem grafik pod Menu wyboru kategorii
Teoretycznie zrobiłem tak jak pisałeś. Wstawiłem kod licznika w STOPKE REDAKCYJNĄ i nic. Grafika sie nie wyświetla.
dziwne. Powinna.
dziwne. Powinna.
wklej na samym dole w głównym szablonie graficznym i nie ma bata żeby nie działało
Teoretycznie zrobiłem tak jak pisaliście, ale nadal nie było nic widać. Zrobiłem próbe z innymi statystykami stat4you gdzie tez z nich korzystam i od razy poszło. Nie wiem widocznie ten kod z statystyk 24 jest jakis walnięty.
Zadziałało. Dzieki za pomoc. Szkoda tych poprzednich statystyk. Wygląda na to że nie podłączył mi sie jakiś obrazek z grafiką do w/w statystyk.
Zadziałało. Dzieki za pomoc. Szkoda tych poprzednich statystyk. Wygląda na to że nie podłączył mi sie jakiś obrazek z grafiką do w/w statystyk.
Problem grafik został rozwiązany, ale niestety są problemy z wyświetlaniem sie sklepu pod IE. Moze wiecie jak to poprawić. ?
Przepraszam za p[ost pod postem, ale nie mozna edytować wieć wklepie jeszcze info że poradziłem sobie z problemem wyświetlania banerów flash pod IE. Teraz skupiam sie na innych sprawach sklepu.
pixelator napisał(a):Przepraszam za p[ost pod postem, ale nie mozna edytować wieć wklepie jeszcze info że poradziłem sobie z problemem wyświetlania banerów flash pod IE. Teraz skupiam sie na innych sprawach sklepu.
edycja była nadużywana przez niektórych użytkowników i dlatego została zablokowana. Podziel się doświadczeniem i napisz jak rozwiązałeś problem.
pozdrawiam
Problem polegał w zle wpisanej ścieżce w pliku flash. Każdy plik swf aby był uzywany musi mieć swoistą ścieżkę generowaną przez odpowiednie programy. Trzeba było dopisać w już w wygenerowanej uprzednio strone gdzie znajduje sie grafika. To wszystko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość