problem z dotpay
|Strona 1 z 1
problem z dotpay
Witam,
czy ktoś posiada u siebie w sklepie obsługę dotpay? Niestety, napotkałem drobne problemy, technicy dotpay odsyłają mnie do kqs, a jak to z nimi jest to wszyscy wiedzą
Tak więc, czy ktoś to u siebie ma? i działa mu poprawnie? Czy oprócz dodania id w ustawieniach, potrzebne są jeszcze jakieś zmiany w kodzie?
Pozdrawiam
czy ktoś posiada u siebie w sklepie obsługę dotpay? Niestety, napotkałem drobne problemy, technicy dotpay odsyłają mnie do kqs, a jak to z nimi jest to wszyscy wiedzą
Tak więc, czy ktoś to u siebie ma? i działa mu poprawnie? Czy oprócz dodania id w ustawieniach, potrzebne są jeszcze jakieś zmiany w kodzie?
Pozdrawiam
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: problem z dotpay
Witam,
Akurat nie znam tematu, ale przy takim opisie można tylko zgadywać.
Jak masz problem - opisz go, bo sama informacja, że go masz nic nie daje.
Pozdrawiam,
Mariusz
Akurat nie znam tematu, ale przy takim opisie można tylko zgadywać.
Jak masz problem - opisz go, bo sama informacja, że go masz nic nie daje.
Pozdrawiam,
Mariusz
Sorki, że dopiero teraz odpisuję...
Ogólnie szukam osoby, która ma w swoim sklepie dotpay. Bo chciałbym wiedzieć, czy wpisanie PIN w konfiguracji powinno załatwić całą sprawę (tzn. czy już powinno działać) czy trzeba jeszcze coś zmieniać w kodzie.
A może inaczej.
Czy ktoś to ma w sklepie działający mTransfer lub przelewy24.pl robił coś ponad podania ID w konfiguracji administratora?
Pozdrawiam
Ogólnie szukam osoby, która ma w swoim sklepie dotpay. Bo chciałbym wiedzieć, czy wpisanie PIN w konfiguracji powinno załatwić całą sprawę (tzn. czy już powinno działać) czy trzeba jeszcze coś zmieniać w kodzie.
A może inaczej.
Czy ktoś to ma w sklepie działający mTransfer lub przelewy24.pl robił coś ponad podania ID w konfiguracji administratora?
Pozdrawiam
- Autor tematu
Salyk napisał(a):A może inaczej.
Mam mtransfer u siebie w sklepie, podawałem tylko id w konfiguracji i wszystko działa
andkar napisał(a):Salyk napisał(a):A może inaczej.
Mam mtransfer u siebie w sklepie, podawałem tylko id w konfiguracji i wszystko działa
kurde, to chyba błąd zawdzięczam ostatniej aktualizacji...
Po niej również, nie wyświetla się nr konta po wyborze opcji zapłaty 'przelew bankowy' :/
Najgorsze, że ta aktualizacja przepadła gdzieś w @.
Jeszcze pytanie, czy aktualizacje są unikatowe?
Jeśli nie, to mógłby się ktoś podzielić ostatnią tj. 1.29? Muszę to zrobić jeszcze raz.
- Autor tematu
a masz ustawione - "Nie wyświetlaj numeru konta w potwierdzeniu zamówienia" w ustawieniach - lonfiguracja ?
tofif napisał(a):a masz ustawione - "Nie wyświetlaj numeru konta w potwierdzeniu zamówienia" w ustawieniach - lonfiguracja ?
Nie, ta opcja jest ustawiona zeby Wyświetlało. Niestety nei w tym leży problem :/
- Autor tematu
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości