PROBLEM SZABLONY GRAFICZNE ZNIKNELY
|Strona 1 z 1
PROBLEM SZABLONY GRAFICZNE ZNIKNELY
Witam
mam problem jestem w trakcie dostosowywania sklepu do swoich potrzeb kiedy dodawałem nowy top krotko po zapisaniu wszystkie dane z kategorii szablon graficzny zniknely pustka w tabelach i sklep rowniez sie nie wyswietla:(
Czy ktos mial moze taki problem?>? Gdzie sa wszystkie szablony w ktorym pliku???
mam problem jestem w trakcie dostosowywania sklepu do swoich potrzeb kiedy dodawałem nowy top krotko po zapisaniu wszystkie dane z kategorii szablon graficzny zniknely pustka w tabelach i sklep rowniez sie nie wyswietla:(
Czy ktos mial moze taki problem?>? Gdzie sa wszystkie szablony w ktorym pliku???
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: PROBLEM SZABLONY GRAFICZNE ZNIKNELY
Też kiedyś miałem ten problem, coś musiało się stać przy zapisywaniu ustawień, zerwało połączenie lub inne podobne. Możesz zrobić tak jak zaproponował marpit czyli po kolei kopiować wszystkie ustawienia z kqs do Twojego sklepu lub po prostu wrzucić całą tabelę KQS_konfirguracja przez php...
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
ja w takich przypadkach pisalem do swoich adminow z serwera by przywrocili baze danych z ostatniej nocy. Baza w ciagu 3 h byla przywracana.
nazwa.pl robi kopie codziennie w godzinach wieczornych i jest mozliwosc az przywrocenia bazy o 3-4 dni ( choc mowią, że max 2 dni wstecz )
nazwa.pl robi kopie codziennie w godzinach wieczornych i jest mozliwosc az przywrocenia bazy o 3-4 dni ( choc mowią, że max 2 dni wstecz )
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
mi też się kiedyś tak zrobiło i od tamtej pory robię kopie bazy danych po każdej zmianie
kulbi napisał(a):mi też się kiedyś tak zrobiło i od tamtej pory robię kopie bazy danych po każdej zmianie
Zdarzyło mi się już kilka razy, za pierwszym nie miałem kompletnie pojęcia o co chodzi i obwiniałem hosting. Stawiam na to, że zapis szablonu nie jest robiony w transakcji i przerwany w połowie drogi daje takie efekty.
Zgadzam się z Kulbim, najlepsze rozwiązanie, to kopia bazy, z tym, że przed zmianami.
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość