Kody rabatowe jak włączyć
|Strona 1 z 1
Kody rabatowe jak włączyć
Witam!
Czy ktoś mógłby mi doradzić jak włączyć możliwość podania kodu rabatowego przez kupującego?
Wygenerowałam już te kody, ale nie mogę uruchomić tej funkcji, żeby wyświetlała się w trakcie składania zamówienia.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Czy ktoś mógłby mi doradzić jak włączyć możliwość podania kodu rabatowego przez kupującego?
Wygenerowałam już te kody, ale nie mogę uruchomić tej funkcji, żeby wyświetlała się w trakcie składania zamówienia.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Kody rabatowe jak włączyć
samo ustalenie rabatów powoduje uruchomienie jak sprawdzałem kiedyś ale mogę się mylić w koszyku jeden masz jako wpisz bon a drugi masz link pod produktem
(też można by to jakoś lepiej zorganizować)
(też można by to jakoś lepiej zorganizować)
- Podziękował : 1 razy
Dziękuję za odpowiedź.
Rzeczywiście pojawiło się okno w opisie produktu. Niestety nadal nie pojawia się okienko w koszyku, a na tym bardziej mi zależy, ponieważ podanie kodu w opisie produktu daje zniżkę na cały produkt, a mnie zależy na rabacie dla całego zamówienia.
Rzeczywiście pojawiło się okno w opisie produktu. Niestety nadal nie pojawia się okienko w koszyku, a na tym bardziej mi zależy, ponieważ podanie kodu w opisie produktu daje zniżkę na cały produkt, a mnie zależy na rabacie dla całego zamówienia.
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
musisz ustawić bon kwotowy
- Podziękował : 1 razy
pojawia się w koszyku pod nazwą produktu a jak na całe zamówienie to jak wyżej bon kwotowy
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość