katalog produktow
Re: katalog produktow
jakby jeszcze te {KATEGORIE} sie pojawialy np w 3 kolumnach a nie w jednej ... "wysokiej" ... 
-
firmaAdamet
estede napisał(a):@kulbi - przeczytaj problem autora wątku, nie jest tu mowa o dodawaniu jakiejś grafiki przed głównymi kategoriami tylko o ustawieniu listy kategori na środku strony bo jak widac na załączonym screenie jest z lewej strony bez zadnych marginesów, owe {KATEGORIE} można zdefiniować np. w stylach,
no niestety w stylach nie ustawisz tak aby pojawiały się tylko kategorie główne bez podkategorii, po wciśnięciu w jakąś kategorię przechodziło by o poziom głębiej w strukturze (i też jako główne kategorie bez podkategorii)
nie mówię tu o rzeczach które można z tym zrobić np kolory wyśrodkowania itp
estede napisał(a):No dobra, to w takim razie wygląda na to, ze ja mam inną wersję sklepu bo mogę tą listę kategorii ustawić w dowolnie wybranym miejscu na tej stronie,
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
ok to wklej tu swój kod jak masz to zrobione
tofif napisał(a):estede napisał(a):No dobra, to w takim razie wygląda na to, ze ja mam inną wersję sklepu bo mogę tą listę kategorii ustawić w dowolnie wybranym miejscu na tej stronie,
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
ok to wklej tu swój kod jak masz to zrobione
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
{WIZYTOWKA_KATEGORII}<table class="tabela-normal" width="100%"><tr><td class="komorka-naglowek" width="100%" bgcolor="{KOLOR_TLA_NAGLOWEK}" valign="top"><div class="kolor-11" style="margin-left: {MARGINES_LEWY}; margin-top: {MARGINES_GORNY}; margin-bottom: 2">{JEZYK_KATALOG}</div></td></tr></table><table class="tabela-normal" width="100%"><tr><td class="komorka-czesc-wlasciwa" width="100%" bgcolor="{KOLOR_TLA_CZESC_WLASCIWA}"><div style="padding-left:225px;padding-top:25px;padding-bottom:25px;">{KATEGORIE}</div></td></tr></table><table width="100%" class="tabela-normal"><tr><td class="komorka-odstep"></TD></TR></TABLE>
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
dzięki bardzo - działa 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość