Jak wyłączyć tryby?

Wszystko na temat konfiguracji sklepu internetowego opartego o skrypt KQS.store

Jak wyłączyć tryby?

przez worion » 2018 mar 06, Wt 13:33

Witam,

Chciałbym wyłączyć możliwość wyboru przez klienta trybów wyświetlania produktów. Chciałbym ustawić tryb 1 i aby był tylko on. W Ustawienia/ Konfiguracja jest tylko "Domyślne wyświetlanie", ale nigdzie nie mogę znaleźć możliwości wyłączenia pozostałych trybów.

Pozdrawiam,
 
Autor tematu
Posty: 15
Dołączył(a): 2017 wrz 06, Śr 22:23
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Jak wyłączyć tryby?

przez pbas » 2018 mar 06, Wt 16:03

Wywal z szablonu graficznego/katalog produktów/katalog: "{TRYB_1}, {TRYB_2}, {TRYB_3}, {TRYB_4}"
Avatar użytkownika
Moderator Witryny
 
Posty: 1148
Dołączył(a): 2008 kwi 29, Wt 10:46
Lokalizacja: Chorzów
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Re: Jak wyłączyć tryby?

przez worion » 2018 mar 06, Wt 17:42

pbas napisał(a):Wywal z szablonu graficznego/katalog produktów/katalog: "{TRYB_1}, {TRYB_2}, {TRYB_3}, {TRYB_4}"


Dzięki wielkie, pomogło :D
 
Autor tematu
Posty: 15
Dołączył(a): 2017 wrz 06, Śr 22:23
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy


Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
cron