Grafika - jak ją zrobić? gdzie? gdzie grzebać w kqs?
|Strona 1 z 1
Grafika - jak ją zrobić? gdzie? gdzie grzebać w kqs?
Witam,
mam sklep na kqs od ponad roku, wiele czasu zajmuje mi wprowadzanie towaru nastrone, wiec grafika strony zupełnie lezy tak podgladam rozne strony i zastanawia mnie gdzie sie wymienia grafikę? gdzie jest img? jak wgrać zeby nie rozjechac strony dlaczego niektore strony składaja sie z 3 części tz środek i dwa boczne np kategorie a po drugiej stronie najczesciej oglądane a niektóre z 2-ch
jak to można samemu zrobić
generalnie POMOCY!!
moja strona Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
wszelkie uwagi na jej temat mile widziane
mam sklep na kqs od ponad roku, wiele czasu zajmuje mi wprowadzanie towaru nastrone, wiec grafika strony zupełnie lezy tak podgladam rozne strony i zastanawia mnie gdzie sie wymienia grafikę? gdzie jest img? jak wgrać zeby nie rozjechac strony dlaczego niektore strony składaja sie z 3 części tz środek i dwa boczne np kategorie a po drugiej stronie najczesciej oglądane a niektóre z 2-ch
jak to można samemu zrobić
generalnie POMOCY!!
moja strona Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
wszelkie uwagi na jej temat mile widziane
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Grafika - jak ją zrobić? gdzie? gdzie grzebać w kqs?
powiem ci tak jeżeli nie masz bladego pojęcia o grafice - zleć to komuś
skromnie polecam swoje usługi
ustawienia grafiki masz w Panelu Admina zakładka Ustawienia graficzne
tam ustalasz kolory sklepu i możesz wrzucać pliki graficzne z tego co pamiętam max szerokość pliku dla kategorii to 190pix.
co do części
to już wyższa szkoła jazdy, ustalasz jakie elementy mają być po lewej a które po prawej stronie, jeżeli żadnego elementu nie ustawisz po prawej będziesz miała sklep "2 częściowy" to tak najprościej.
pozdrawiam
ustawienia grafiki masz w Panelu Admina zakładka Ustawienia graficzne
tam ustalasz kolory sklepu i możesz wrzucać pliki graficzne z tego co pamiętam max szerokość pliku dla kategorii to 190pix.
co do części
pozdrawiam
moj ma 1 czesc 
bo twoj jest wyjatkowy 
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości