bugi w 1.27 beta
|Strona 1 z 1
Re: bugi w 1.27 beta
kulbi napisał(a):jakie znaleźliście błędy w 1.27 beta, ja narazie znalazłem 3
problem 1
Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open '../galerie/produkt-testowy_m.jpg' for writing: Permission denied in /.........
po zmianie wielkości miniatur i zatwierdzeniu
problem2
po zmianie miniatu np. na 140px zmiania się szerokość oraz wysokość zdjęcia na 140px wypełniając pozostałą część zdjęcia tłem
problem3
transformacja miniatur na inny wymiar pogarsza jakość (tylko dla produktów wprowadzonych w wersji 1.26 i mniejszej, w 1.27 już dobrze transformuje miniatury lecz jest problem z tą wysokością pkt.2)
Tutaj masz chyba odpowiedź
poprawione generowanie miniatur, tło miniatury jest teraz umieszczone bezpośrednio w obrazku, nowe miniatury zostaną wygenerowane przy zmianie wielkości obecnych
U mnie jakość zdjęć poprawiła się po F5.
Był jeden błąd w powiadomieniach ale szybko został poprawiony a drugi znalazłem podczas filtrowania produktów wg promocji i nie działa następna strona.
- Moderator Witryny
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: bugi w 1.27 beta
marpit napisał(a):U mnie jakość zdjęć poprawiła się po F5.
Był jeden błąd w powiadomieniach ale szybko został poprawiony a drugi znalazłem podczas filtrowania produktów wg promocji i nie działa następna strona.
Mam podobne problemy,
1. Zdjęcia miniautrek "rozjechały się" zmiana rozmiaru i generowanie nowych nic nie daje, chyba, muszę odnnowa dodawac zdjęcia
2. Nie otrzymuje powiadomien o zamówieniach,
3. Panel administracyjny czasami przestaje działać, muszę zamknąć przeglądarkę i odnowa załadować stronę.
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości