Błędna Mapa Strony
Re: Błędna Mapa Strony
Trzeba pobrać update ponownie.
- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
hmmm to moze dlatego jeszcze nie dostalem 1.27 final bo sa jakies porpawki... moze to i dobrze.. poczekam jeszcze z 2 tygodnie i bede meczyl KQS na maila dopiero wtedy:D jeszcze ktos oproc zmnie nie ma tej wersji ostatniej?
-
firmaAdamet
Po dzisiejszym update mapa już działa 
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
niestety - pliki aktualizacyjne pobrane -aktualizacja przebiegła pomyślnie - a mapa nie działa nadal.
Zostaje ręczne dodawanie.
Zostaje ręczne dodawanie.
- Autor tematu
Niestety - mapa nie jest dodawana automatycznie, robię ja za pomocą stronki: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Niestety - otrzymałem komunikaty na stronce googli - ostrzeżenia:
Wszystkie adresy URL w mapie witryny mają ten sam priorytet.
Wszystkie adresy URL w Twojej mapie witryny mają ten sam priorytet (niedomyślny). Priorytet określa wagę danego adresu URL w odniesieniu do innych adresów URL w Twojej witrynie i nie ma żadnego wpływu na pozycję Twojej strony w wynikach wyszukiwania. Jeżeli wszystkie adresy URL mają ten sam priorytet, Google nie może stwierdzić, które z nich są ważniejsze.
- Wszystkie adresy URL w Twojej mapie witryny są oznaczone jako adresy z treścią dynamiczną.
Wszystkie adresy URL w Twojej mapie witryny są oznaczone jako adresy z treścią dynamiczną. Ponieważ treść dynamiczna stwarza trudności podczas przemierzania i indeksowania przez wyszukiwarkę, może to mieć wpływ na miejsce Twojej witryny w wynikach wyszukiwania. Sprawdź mapę witryny, aby upewnić się, że informacje o witrynie są prawidłowe.
Czy możecie podać jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu? Czy istneje jakieś narzędzie, które zautomatyzuje mi dodawanie mapy? Jak usunąć te błędy w generowanej mapie?
Niestety - otrzymałem komunikaty na stronce googli - ostrzeżenia:
Wszystkie adresy URL w mapie witryny mają ten sam priorytet.
Wszystkie adresy URL w Twojej mapie witryny mają ten sam priorytet (niedomyślny). Priorytet określa wagę danego adresu URL w odniesieniu do innych adresów URL w Twojej witrynie i nie ma żadnego wpływu na pozycję Twojej strony w wynikach wyszukiwania. Jeżeli wszystkie adresy URL mają ten sam priorytet, Google nie może stwierdzić, które z nich są ważniejsze.
- Wszystkie adresy URL w Twojej mapie witryny są oznaczone jako adresy z treścią dynamiczną.
Wszystkie adresy URL w Twojej mapie witryny są oznaczone jako adresy z treścią dynamiczną. Ponieważ treść dynamiczna stwarza trudności podczas przemierzania i indeksowania przez wyszukiwarkę, może to mieć wpływ na miejsce Twojej witryny w wynikach wyszukiwania. Sprawdź mapę witryny, aby upewnić się, że informacje o witrynie są prawidłowe.
Czy możecie podać jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu? Czy istneje jakieś narzędzie, które zautomatyzuje mi dodawanie mapy? Jak usunąć te błędy w generowanej mapie?
- Autor tematu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości