Przeniesienie sklepu

Wszystko na temat instalacji oprogramowania KQS.store oraz aktualizacji skryptu do najnowszej wersji. Dowiesz się także co nowego pojawiło się w sklepie KQS oraz znajdziesz pełną listę zmian które weszły w nowej wersji.

Przeniesienie sklepu

przez zylu » 2013 sty 19, So 17:34

Cześć, jestem nowy - witam wszystkich użytkowników. Mam pytanie, a właściwie problem z przeniesieniem KQS. Wiem, że temat był poruszany, ale nie mogę sobie poradzić. Mam KQS zainstalowanego w katalogu na serwerze i stworzoną subdomenę dla sklepu. Wszystko działa pięknie. Chcę przenieść instalację do katalogu głównego i używać sklepu bez subdomeny. Po skopiowaniu zawartości katalogu do katalogu głównego sklep nie działa. Dostaję "Brak wymaganych funkcji, działanie sklepu niemoĹźliwe.". O co może chodzić?
 
Autor tematu
Posty: 2
Dołączył(a): 2013 sty 19, So 17:01
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Przeniesienie sklepu

przez marpit » 2013 sty 29, Wt 19:30

W panelu sklepu masz wpisane pod jakim adresem działa sklep, więc trzeba to poprawić.
Jeżeli domenyi subdomeny są ustawione poprawnie to po powyższej zmianie powiano dział. Jak coś to pisz na pw to popatrzę.
Avatar użytkownika
Moderator Witryny
 
Posty: 1691
Dołączył(a): 2008 maja 05, Pn 16:13
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 1 razy

Re: Przeniesienie sklepu

przez zylu » 2013 lut 01, Pt 20:32

Dzięki. W panelu było wszystko OK, jak się okazało któreś pliki nie przeszły mi przy uploadowaniu plików na FTP. Za drugim razem udało się przenieść cały sklep bez problemu. Wszystko hula.
 
Autor tematu
Posty: 2
Dołączył(a): 2013 sty 19, So 17:01
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy


Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość