Przed zakupem KQS
Przed zakupem KQS
Witam.
Od jakiegoś czasu szukam skryptu dla sklepu, oczywiście padło na KQS rozsądna cena do możliwości które mnie w zupełności na początek wystarczą, mam tylko mały dylemat przed dokonaniem zakupu.
Chciałem skontaktować się jakoś z autorem tego skryptu bo zależało by mi też na stworzeniu szaty graficznej pod sklep, ale zarówno poprzez gg, email, czy też allegro gdzie ów sklep się sprzedaje nie przynosi rezultatów zero jakiejkolwiek odpowiedzi, coraz mocniej się zastanawiam nad poszukaniem czegoś innego po nie wiem na czym stoję i czy na przykład zamawiając styl pod sklep nie przejadę się na tym skoro zero kontaktu?
Jest jakiś sposób na kontakt z autorem tego skryptu czy tu już tylko chodzi o sprzedaż sklepu? I jeszcze jednoczy na stronie kqs działa ten suport bo się zarejestrowałem ale jakoś nie mogę się tam zalogować?
Od jakiegoś czasu szukam skryptu dla sklepu, oczywiście padło na KQS rozsądna cena do możliwości które mnie w zupełności na początek wystarczą, mam tylko mały dylemat przed dokonaniem zakupu.
Chciałem skontaktować się jakoś z autorem tego skryptu bo zależało by mi też na stworzeniu szaty graficznej pod sklep, ale zarówno poprzez gg, email, czy też allegro gdzie ów sklep się sprzedaje nie przynosi rezultatów zero jakiejkolwiek odpowiedzi, coraz mocniej się zastanawiam nad poszukaniem czegoś innego po nie wiem na czym stoję i czy na przykład zamawiając styl pod sklep nie przejadę się na tym skoro zero kontaktu?
Jest jakiś sposób na kontakt z autorem tego skryptu czy tu już tylko chodzi o sprzedaż sklepu? I jeszcze jednoczy na stronie kqs działa ten suport bo się zarejestrowałem ale jakoś nie mogę się tam zalogować?
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Przed zakupem KQS
najpierw trzeba kupic sklep zeby mozna bylo sie dostac do supportu. Kupuj sklep i szate graficzna na stronie , wtedy kontakt sie przyspieszy zapewne. Lub szukaj innych zrodel wykonania i wdrozenia szaty graficznej.
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
A nie orientujesz się czy sklepy pokazane na Allegro w na koncie KQS.store na stronie "O mnie" to wszystko wdrożenia autora czy to inne wykonania?
I jeszcze jedno czy poza tobą wdraża jeszcze ktoś grafikę dla kqs?
- Autor tematu
obejrzyj moje
Seavolv napisał(a):A nie orientujesz się czy sklepy pokazane na Allegro w na koncie KQS.store na stronie "O mnie" to wszystko wdrożenia autora czy to inne wykonania?
tutaj sa wdrozenia robione przez KQS : Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
te ktore ma na stronie O Mnie to sa przykladowe działajace sklepy roznych klientow ( chyba nie wszystkie wdrazal, no ale tego nie moge byc pewny )
Nie wiem czy ktos wdraza po za mną. Pewnie sa inne firmy i ludzie co wdrazają ( ja znam takie 2, z czego jedna firma robi to tragicznie i nie wszystko umie wdrozyc).
-

- Moderator Witryny
Na pewno?redvan napisał(a):tutaj sa wdrozenia robione przez KQS : Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Oprogramowanie KQS.store. Grafika DRAZKOWSKI.NET.
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Zakupiłem jednak tego kqs
tylko się pogubiłem podczas kupowania te 1700zł z groszem to sklep+szata graficzna czy sama szata?
- Autor tematu
Seavolv napisał(a):Zakupiłem jednak tego kqstylko się pogubiłem podczas kupowania te 1700zł z groszem to sklep+szata graficzna czy sama szata?
na stronie kqs jest napisane :
Po zaakceptowaniu ostatnich zmian projekt jest uznawany za końcowy i zostaje wprowadzony do działającego sklepu.
wiec chyba z wdrozeniem
-

- Moderator Witryny
Ok podliczyłem sobie wszystko i wyszło że wszystko kupujesz na raz. Czekam na kontakt i sklep i działam dalej 
- Autor tematu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość