Problem - sesje

Wszystko na temat instalacji oprogramowania KQS.store oraz aktualizacji skryptu do najnowszej wersji. Dowiesz się także co nowego pojawiło się w sklepie KQS oraz znajdziesz pełną listę zmian które weszły w nowej wersji.

Problem - sesje

przez bartskrzyszow » 2010 maja 08, So 13:32

Witam serdecznie,
na kqsie postawiłem kilka sklepów dla znajomych i przy ostatniej instalacji pojawił się problem
Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_3c0eecdb6ff41486d05bf5bb4efd1c95, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /sklep/index.php on line 0

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /sklep/index.php:0) in /sklep/index.php on line 0

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /sklep/index.php:0) in /sklep/index.php on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /sklep/index.php:0) in /sklep/index.php on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /sklep/index.php:0) in /sklep/index.php on line 0

adres do sklepu: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się

Proszę o sugestie co może być problemem.
Wszystko szło jak zawsze ok.

Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Problem - sesje

przez bartskrzyszow » 2010 maja 08, So 15:47

Już samemu udało mi się rozwiązać.... ;)

po prostu nie miałem w głównym katalogu folderka tmp :/ :?

ehhh

Pozdrawiam

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość