Aktualizacja z 1.26 do 1.31 i problem
Re: Aktualizacja z 1.26 do 1.31 i problem
admin powiedzial mi ze nasz skrypt zabijal serwer apache. Admin wylaczyl calkowicie nasze konto pozniej bylo stawiane na nowo jak juz wczesniej pisalem czysta baza czysty skrypt itp i bylo to samo. Mi juz rece opadaja. Admin jeszcze walczy. Chcemy juz z tym ruszyc jak najszybciej grafika juz czeka na wdrozenie a tu taki klops. Ten kto podsunie wlasciwy powod problemu i sie zarejestruje w moim sklepie dostanie do zywotni rabacik 
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Nie żałuj tylko zainstaluj to na jakimś porządnym serwerze np. ja mam na linuxpl.com zamów okres testowy i tam zainstaluj i zobacz czy się będzie to samo.
Załóż sobie testowe konto np na takim hostingu
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Zainstaluje od nowa sklep i zobaczy czy coś się dzieje. Wg mnie to wina serwera a nie oprogramowania.
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Zainstaluje od nowa sklep i zobaczy czy coś się dzieje. Wg mnie to wina serwera a nie oprogramowania.
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
heh to wszystko jest bardziej skomplikowane niż sie wydaje. W gruncie rzeczy jestesmy w trakcie stawiania swojego serwera w serwerowni w Warszawie na dosc szybkich laczach. Wiec nie wiem czy to warto sie pakowac w zbedne koszty. Najlepiej zeby podsunac jakies pomysly adminowi i zeby wytrzymac te pol moze troche wiecej roku.
- Autor tematu
Za testowe konta się nie płaci. Masz zazwyczaj 14 dni na sprawdzenie hostingu. Ten który poleciłem to wydatek 50 zł na rok ? Dużo?
Sam wybierz czy lepiej stracić 50 zł czy coś zarobić.
Nie wiem czy ktoś z forum jest w stanie Ci pomóc. Pisz do admina serwera a nie tutaj.
Sam wybierz czy lepiej stracić 50 zł czy coś zarobić.
Nie wiem czy ktoś z forum jest w stanie Ci pomóc. Pisz do admina serwera a nie tutaj.
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
zobaczymy jak bedzie dalem czas adminowi do poniedzialku. Jak nic nie zrobimy to bedzie trzeba sie sie przeniesc. I teraz moje pytanie jaki jest najlepszy hosting. Potrzebuje cos bez limitow bo mamy jeszcze pare innych serwisow od groma kont pocztowych. Tak wiec cos porzadnego i malo awaryjnego i dobrym kontaktem z adminem. Moge przeznaczyc na to tak gdzies maks 2 tyś rocznie.
- Autor tematu
Na pocztę chcesz dedyka,
po co przepłacać ile wykorzystujesz transferu miesięcznie?
moze nie tyle dedykowany ale przynajmniej bez limitow na domeny poczte itp. transfer mysle ze w granicach 100-200gb miesiecznie wystarczy. Najbardziej zalezy mi na niezawodnosci i szybkiej obsludze administracyjnej a i ewentualne Gratisowe Backupy.
- Autor tematu
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się ja korzystam z tego od paru lat.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość