v 4.2 bład dostępności
|Strona 1 z 1
v 4.2 bład dostępności
Witam,
Na stronie głównej jak i w bazie szablonu zamiast dostępności produktów pojawiło się {DOSTEPNOSC},
jeżeli ktoś może niech sprawdzi u siebie
Na stronie głównej jak i w bazie szablonu zamiast dostępności produktów pojawiło się {DOSTEPNOSC},
- Autor tematu
- Podziękował : 1 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: v 4.2 bład dostępności
już dawno poprawione 
inco napisał(a):Witam,
pobrać pliki update ponownie i wykonać jeszcze raz aktualizację
ok ściągnięte jeszcze raz z serwera i teraz działa ale w sumie było by miło wiedzieć że było update updata 
- Autor tematu
- Podziękował : 1 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
trzeba sobie pobierać samemu parę dni po aktualizacji 
inco napisał(a):ok ściągnięte jeszcze raz z serwera i teraz działa ale w sumie było by miło wiedzieć że było update updata
Zazwyczaj należy :
1. Poinformować KQS ( bo może nie wie lub już wie o tym od innego użytkownika )
2. Za kilka dni pobrać ponownie pliki update i sprawdzić czy poprawione ( odpisywanie kilku osobom na te same pytania czasem jest trudne i pochłania dużo czasu - a kontakt z KQS każdy wie jaki jest choć ostatnio dochodzą mnie słuchy że jest co raz lepiej )
W przypadku gdy drobnych błędów jest np. 30 w 1 aktualizacji, to raczej informowanie o poprawce każdego błędu na e-mail jest bez sensu...no chyba ze ktoś lubi dostawać SPAM.
Niektórzy np. z dostępności nie korzystają wiec by mieli w nosie info o poprawce tego elementu - a nawet by nie wiedzieli że taki błąd był.
No ja miałem do w nosie przez ostatnie lata do czasy jak zauważyłem ze nie dziala 
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość