Problem z dotpay
|Strona 1 z 1
Problem z dotpay
Wersja 3.5 - wszystko działa, oprócz dotpay - przy próbie zakupu przez Dotpay pojawia się następujący komunikat:
Czy u was działa dotpay poprawnie ?
Shop configuration error. Please contact with your seller.
Czy u was działa dotpay poprawnie ?
Re: Problem z dotpay
W przelewy24 przy próbie płatności kartą również jest błąd :
"dostęp do tej płatności został zablokowany z powodu niekompletnego żądania transakcji. Skontaktuj się ze swoim sprzedawcą"
"dostęp do tej płatności został zablokowany z powodu niekompletnego żądania transakcji. Skontaktuj się ze swoim sprzedawcą"
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Już kilka dni temu pisałem o dziwnych "cudach" z płatnościami. Od kilku dni zawsze po ściągnięciu nowej aktualizacji sklepu znikał mi transferuj.pl. Przed aktualizacją był, a po już go nie było mimo, że nadal był zaznaczony w panelu administracyjnym. Dotpay działało, tak samo Payu. Nie pomagało czyszczenie historii, ani ciasteczek.
A co śmieszniejsze, to transferuj.pl po kilku godzinach od aktualizacji znowu się pojawiał
Paweł
A co śmieszniejsze, to transferuj.pl po kilku godzinach od aktualizacji znowu się pojawiał
Paweł
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Podmieniłem plik platnosci.php - datowany na dzień 13-04-2012 - i nadal mam to samo.
Chyba to najwyższa wersja tego pliku.
badyl napisał(a):Podmieniłem plik platnosci.php - datowany na dzień 13-04-2012 - i nadal mam to samo.
hmm...ale dzisiaj jest 10.07.2012 zgodnie z tym co tu napisane : Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się można się pokusic o zrobienie aktualizacji sklepu
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
po aktualizacji 3 dni temu w jednym ze sklepów posypały się płatności ... w miejscu gdzie podaje się klucze do payu pojawiły się znaki jak przy błędnym kodowaniu więc nie da się zrealizować transakcji (wpisanie ponownie kluczy naprawiło sytuację) ... spróbujcie jeszcze raz wpisać dane autoryzacyjne do płatności w PA sklepu (może pomoże) 
btw ... po zaktualizowaniu sklepu pojawiło sie kilka nowych funkcjonalności ... np.: tagi do facebooka, i nowe znaczniki w szablonie produktu (big thx dla autora softu za usunięcie wielkiej kłody spod mych stópek
)
btw ... po zaktualizowaniu sklepu pojawiło sie kilka nowych funkcjonalności ... np.: tagi do facebooka, i nowe znaczniki w szablonie produktu (big thx dla autora softu za usunięcie wielkiej kłody spod mych stópek
-

- Otrzymał podziękowań: 10 razy
po ponownym wpisaniu danych nic się nie zmieniło, w dalszym ciągu mam komunikat :
dostęp do tej płatności został zablokowany z powodu niekompletnego żądania transakcji. Skontaktuj się ze swoim sprzedawcą
dostęp do tej płatności został zablokowany z powodu niekompletnego żądania transakcji. Skontaktuj się ze swoim sprzedawcą
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Potwierdzam - zrobiłem aktualizację z najnowszych plików - 04.07.2012 i nadal mam ten sam komunikat.
Działa wam dotpay, czy u mnie jest coś skopane ?
Działa wam dotpay, czy u mnie jest coś skopane ?
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość