Polskie czcionki w adresie
|Strona 1 z 1
Polskie czcionki w adresie
Klient mi zgłosił, że nie może wpisać w rubryce "Dom" nr. budynku 5Ł - jak zamieni literę Ł na L, to system puszcza zamówienie. Czy ktoś może to potwierdzić ?
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: Polskie czcionki w adresie
A w jaki sposób mamy to zrobić?
M
M
Na przykład składając próbne zamówienie na swojej stronie ?
Na swojej stronie próbowałem już kilka razy i zawsze po wpisaniu 5Ł otrzymuję komunikat: Formularz zawiera nieprawidłowe dane
Chodzi mi tylko o potwierdzenie, czy u kogoś innego też występuje taki błąd, czy tylko u mnie.
Na swojej stronie próbowałem już kilka razy i zawsze po wpisaniu 5Ł otrzymuję komunikat: Formularz zawiera nieprawidłowe dane
Chodzi mi tylko o potwierdzenie, czy u kogoś innego też występuje taki błąd, czy tylko u mnie.
- Autor tematu
lity napisał(a):Chodzi mi tylko o potwierdzenie, czy u kogoś innego też występuje taki błąd, czy tylko u mnie.
To Ci akurat w niczym nie pomoże.
A nam pomogłaby informacja jaka to strona i wersja oprogramowania.
Pozdrawiam,
Mariusz
Wersja 1.33
Sprawa wyjaśniona - błąd występuje również w sklepie testowym KQS (zapomniałem, że tam można to sprawdzić).
Pozdrawiam
Paweł
Sprawa wyjaśniona - błąd występuje również w sklepie testowym KQS (zapomniałem, że tam można to sprawdzić).
Pozdrawiam
Paweł
- Autor tematu
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość